erkekler büyüdükçe aşık olunacak özellikleri artar. şöyle ki daha sevimli olurlar, daha şefkatli olurlar, daha az kasarlar kendilerini, daha çok şey bilirler, daha çok anlatacak şeyleri vardır, bi kadına nasıl davranılması gerektiğini öğrenmişlerdir artık, 3 günlük ilişkiler peşinde koşmazlar, kaprislerinize, kıskançlıklarınıza, huysuzluklarınıza anlayışla yaklaşırlar ve tabii bi de yemek yapmayı bilirler size süper güzel yemekler yaparlar sırf aşık olun ona diye.
Çok da kötü karşılanması gerekmeyen durumdur. Erkeklerin kızlara göre daha geç olgunlaştığını biliyoruz. Kızlar da ergenlik dönemlerinde özellikle 17-18 yaşlarında kendinden büyük erkeklere ilgi duyarlar. Yaşıtları onlara çocuksu gelir. Zaten düşünce olarak yeterli olgunluğa ulaştıysa yaş farkının olması çok da sorun değildir.
buradaki "olgun erkek" kavramı aslında "zengin ve statülü" erkektir. çünkü kızın yaşıtı erkekler büyük ihtimalle henüz okuyordur ve o kızın triplerini çekmezler.
bir kadın "ben olgun erkeklerden hoşlanıyorum" diyorsa bunun çevirisi aslında "hem işi, gücü, parası olsun, hesapları ödesin, hem de tribimi, kaprisimi, nazımı çeksin"dir.
amk sanki kendileri çok olgunlarda olgun birini istiyorlar sorunsalini ortaya cikaran durumdur. lan siz ota boka trip atiyorsunuz 30 yasinda idealist ayni zamanda bir sirkette ust duzey yoneticiymis havasina giriyorsunuz. zeka seviyeniz 90 bilemedin 91 amk
genellikle 25 yaş altı olan ergen ruhlu kızlardır. bunun sosyolojik nedenleri araştırılır tabii ki. nelerdir bu sebepler; insan genç yaşlarda fazla romantik ve hayalci olur, realist değildir. kendinden hep daha elit, daha yetkin, daha olgun kişilerden bu yüzden hoşlanır. ayrıca; hayatı öyle dolu yaşamamıştır da, çok yaşanmışlığı yoktur, olmak istediğine atıfta bulunmaktadır.
onun için yaşıtı veya daha alt yaş grubu aslında kendi dengi olmasına rağmen, kendine çekici gelmez. ona bir şey katmayacağına inanır çünkü.
kimse bir çocuk ile uğraşmak istemez. ne erkek ne de kadın. ama olgunluk yaşta değil kişinin karakterinde olan bir şey olduğu için kadınların yaşa değil karakter ve tavrındaki olgunluğa bakması gerekir.