insanı yer yer depresyona, yer yer sinir krizlerine, yer yer de gülme krizlerine sokar.
-depresyona neden sokar bilmiyorum, ama bu gibi durumlarda depresyonu kullanınca güzel oluyo, onu farkettim.
-sinir krizlerine sokar, çünkü hakkaten olayın boku çıkar. sizde olmayan smileyler zaten bir süre çıkmaz, hatta bazen muhabbet değişir, siz smileyi yeni görürsünüz. hayır görmeseniz de olur diycem de, o smiley bir kelimeyi temsil ediyor, yerine göre o kelime olmadan konuşmadan bi s.kim anlamadığımız oluyor. üstüne üstlük yüzlerce smileyi olan kişinin, illaki harfleri falan da değişik şekillerde çıkar. konuşmanın en can alıcı yerlerinde abuk sabuk şekiller görmek te cabası.
-gülme krizlerine sokar, zira o yüzlerce smiley içinde illa muhabbete cuk oturan ve oldukça komik olan şeyler de vardır. bu da bardağın dolu tarafı gibi bir şeydir.
alahımm, çekilmez..
okumak bir yana anlamak için bile efor sarfedersiniz..
bir şeyler anlatmak istiyordur ancak anlamazsınız..
genelde 13-14 yaş grubu tikky kızların modasıdır..
simli harfler falan..
yazdığını anlayabilmek için bazen gönderdiği ifdeye tıklayıp ekle ye basmak gerekebilir bazen öyle abuk sabuk ifadeler olabiliyor ki tahmin etmek çok güç.
bildiğimiz smiley ise (yüz ifadesi, surat) gerçekten süper oluyor. ayrı bir renk katılmış oluyor sohbete. (övünmek gibi olmasın bende envai çeşidi vardır)
ama tabi ifade ise (harf, şekil, kelime) gerçekten çekilmez. adamı delirtir.
mrb* yazar yanar döner, kocaman, rengarenk bir resim belirir. resmin içinden mrb harflerini seçene kadar gözlerinize ağrı girer.
nbr yazar, bu nbr hafrleri o kadar oynak, parlaktırlar ki, başınız döndürürler. bir türlü yakalayıp okuyamazsınız.
öptm bye yazar, dudaklar, kalpler, bay bay yapan eller falan fışkırmaya başlar aniden. ne olduğunu anladığınız an malum kişi çoktan offline olmuştur. ve de ömür boyu öyle kalsındır.
bu insanlar genelde 8-14 yaş arası evine yeni internet bağlatılmış ve çılgınlar gibi biri ile konuşma isteği duyan çocuklardır. ayrıca bunlar hiç susmaz sürekli saçmalarlar ve en sonunda engele maruz kalırlar.
insanın ömründen ömür yiyen, alfabedeki karakter sayısından fazla smiley sahibi insanlardır. özellikle tekil harlere de smiley atayarak yazıları okunmaz hale getirirler.