moto kuryelik

entry3 galeri2
    3.
  1. 2.
  2. türkiye şartları düşünülürse çok güzel para kazanıyorlar. diksiyonu, eli yüzü düzgün bir kurye olup da kurumsal ya da elit bir mekanda çalışanlar en kötü 6-7 bin lira para alıyor ve istifa ettiği an yeni bir iş bulabiliyor.

    okuyunca bir halt oluyormuş gibi herkes 25 yaşlarına kadar okul köşelerinde çürüdüğü için usta, kurye, işçi gibi ara ve alt elemanlar altın oldu. sizin asgari ücretle iş iş diye kapı tırmaladığınız yerde adamlar kıymet görüyor, sizden de iyi hayatlar yaşıyorlar.

    bu sistem sürdürülebilir bir sistem değil.
    3 ...
  3. 1.
  4. neden küçümsendiğini anlamadığım, sistemde önemli bir yapı taşı olan, bir ürünü a noktasından b noktasına ulaştırmak için yapılan meslek.

    moto kurye dediğin adamın aylık geliri 5-7 bin arasında değişiyor. evrak kuryeliği diye bir şey var, ptt gibi yerler ya da özel şirketler çalıştırıyor. 8 saatlik sürede 20 evrağı dağıtman gerekiyor. ki bir motorcu 8 saate yaymaz o işi, 3 saatte bitirir. çıkar başka işe gider, günde 2 iş yapar ve aylık 6 bini aşkın gelir elde eder. bir de 2 teker üstünde, hiç kimseden emir almadan özgürce gezerek çalışmak da cabası.

    moto kuryeliği küçümsüyorsunuz da, onlarca işte çalışmış ben bile aklım olsaydı da moto kurye olsaydım diyorum şimdi. emir almaktan nefret eden ve kafasına göre özgürce yaşamak isteyen biri için biçilmiş kaftan. bir de iş imkanın fazla. bu da piyasada seni değerli yapar eğer 3-4 yıllık deneyimin varsa. rahatlıkla aylık 6 bin lira alabilirsin. ekstra olarak fazlasıyla ödenen yakıt bedeli, çıkılan servis başına ücret.

    üniversite öğrencisi olup da "öğrenciyiz ağğbi" diye makarnayla beslenen, hayatı minimalist yaşayan gençlere tavsiyem moto kuryelik yapmaları. 3 saatlik bir sürede bile aylık 2 bin lira kazanabilirsin, her mevsim, sabah akşam her saatte yapabilirsiniz bu işi.

    moto kuryeliğe bok atan da gitsin 3 bin liraya günde 10 saat it gibi çalışmaya devam etsin. onlar bundan memnun zira.
    6 ...
© 2025 uludağ sözlük