matbaaya şeytan işi diyenlerin torunları

entry8 galeri0
    ?.
  1. onlar için çok birşey değişmemiştir. o zamanlar matbaaya şeytan işi diyenler bugünde de faiz haram deyip katılım bankacılığı adı altında aynı haltı yemektedir.
    1 ...
  2. ?.
  3. bir ermeni tohumunun dikkatini cekmis an itibari ile.
    3 ...
  4. ?.
  5. matbaa şeytan işi diyenlerin torunları bugün atılım yaparken güya yenilikçiler köprülere nükleer santrallere karşı çıkmaktadır.
    4 ...
  6. ?.
  7. iktidarının sağlamlaşması için kardeşlerini öldürtenlerin torunlarıdır.
    1 ...
  8. ?.
  9. matbaaya şeytan işi denmiş ne hikmetse kendi ellerini matbaa yapıp asırlarca yazıp yapıp durmuşlar...kendi yazmadıkları da dahil bütün yazılanların yakılıp yıkıldığı ve buna şahit neslin torunlarıdır da bunlar. keşke sizi bu hale getirmeselerdi ve ya keşke siz bu durumu kabullenmeseydiniz kin kusan bitik nesil...duaya ihtiyacınız var.
    1 ...
  10. ?.
  11. facebook ile twitter'a sarar, ne zaman haberleşme aracı olarak kullanıldığı zaman...

    ama dedikodu aracı olarak kullanılsa, ses yok...
    1 ...
  12. 0.
  13. bu gün de köprüye, yola, marmaray'a uyduya havaalanına santrale baraja vb. karşı çıkanlardır. dün karşı çıkmanın yöntemi şeytan işi falan demekti. bu gün söylem değişti. o zaman da karşı çıkanlar bürokratik elitlerdi bu gün de aynı. çünkü zihniyet hiç değişmedi. küçük olsun benim olsun. şimdi eğri oturup doğru konuşalım. matbaa yeni icat edilmiş olsa ve tayyip te bunu türkiye'ye getirmeye kalksa kim karşı çıkar? odtü, gezi, chp, çarşı, koç grubu, yılmaz özdil, bekir coşkun, emin çölaşan, sözcü ,yurt gazetesi ha bak prof dr üstad haydar baş ta karşı çıkar.
    1 ...
  14. 1.
  15. matbaaya kimin işi olduğunu söylemiş olduğunu bilmediğimiz velev ki şeytan ibaresi olmuş olsun, bu durum için üzüldüğümüz ama gerek elle yazılarak, gerekse matbaanın şeytan işi olmadığı kanaatine varıldıktan sonra arşivlenmiş milyonlarca belki de milyarlarca belgeyi şeytanca bir plan dahilinde bulgaristana kağıt ham maddesi olarak satan tek parti icraatıyla da kahrolduğumuz aşikardır. kimin hangi buluşu neyle tavsif ettiği kadar onu ne amaçla kullandığı da önemlidir.
    2 ...
© 2025 uludağ sözlük