bugün

Haksız rekabet oluşturuyor.
çirkin kadınların yaptığı şeydir. nedir bende bilmiyorum. güzel olanlar makyajsızda güzel oldukları için pek uğraşmazlar ve düğün dernek dışında makyaj falan sallamazlar.
Güzel olan zaten yapmaz. Niye yapsın? Ama yapıyorlar.

Gerçi şimdi kendine güzelim diyipte makyaj yapmayan kezbanları unutmayalım. Siz yapın hacı. Lafım yok.
Kadın dediğin boyanacak, rengarenk olacak, bol bol sürün rujunuzu, ojenizi vs sonuna kadar boyanin.
Az yapın diyenleri dikkate almayınız.
Ağırlık yapıyor ya. Temizleyince rahatlıyorsun özellikle de rimeli.
görsel

Ülkemizde boyut atlamakta.
Dış Cephe Kaplama.
Oriflame ile çok iyi makyaj yapılabilir.
Kullandığımız her ürünün sağlık açısından bir süresi var. Zaman geçtikçe aldığımız üründen ilk günkü gibi verim almıyorsak sebebi zamanla ürünlerin deforme olması. Tabi süresi geçmeye başlatıkça içeriğinde bozulma yaşanıyor bunun cilde çok zararı var. Peki ürünlerin kullanım süreleri nasıl

Fondöten 6 ay
Renklendirilmiş nemlendirici 5 ay
Pudralar 6 ay
Allık 12 ile 24 ay
Kapatıcı 12 ay
Rimmel 3 ile 6 ay
Maskara 6 ay
Göz kalemi 12 ay
Yüz temizleyici 6 ay
Güneş kremleri 6 ile 12 ay
Yüz serumu 6 ile 12 ay
Eyeliner 12 ay
Yüz maskesi 6 ay
Ruj ve dudak kalemi 12 ile 24 ay
Far 12 ile 18 ay
Vücut kremleri 12 ay
Yüz nemlendiricisi 6 ile 12 ay

(bkz: Makyaj)
insanlığın başına gelen en kötü şeylerden biridir.

öncelikle toplumda kadınlara dayatılmaktadır. özellikle iş hayatında. sosyal bir ortamınız varsa da, genellikle şakacı bir dille -ama içten tamamen ciddi bir şekilde- makyaj yapmadığınız için eleştirilirsiniz. iş hayatı falan. istediğiniz kadar kişisel bakımınızı iyi yapın, hijyene özen gösterin, makyaj yapmadıktan sonra pasaklı gözüyle bakıyorlar size. sonra erkekler. makyajsız kadına bakmayan hanzolar var. anlamıyorum o tipleri. kısacası makyajsız toplumda hayatta kalmanız zor.

keşke adam gibi yapabilseniz. saçtan başlayalım. genetik bakımdan yaklaşık 2% sarışın olması gerekiyor ülkemizin. ama kadınların yarısından fazlası sarı saçla geziyor, sahte sarışınlar. bu sahte sarışınlık olayı da en az anlayabildiklerimden, niye o güzel saçlarınızı mahvediyorsunuz? sonra oje, ruj falan. tırnaklarını uzatıp parlak kırmızı oje sürenlerinden, şeffaf ojesine kadar, yine iğrenç, yine sebepsiz bir şey. sonra gözlere yapılan şeyler var, rumel, kalem falan herhalde, çok bilgili değilim. aşırıya kaçmadığında güzel olabiliyor aslında. ama aşırıya kaçmayanını henüz görmedim. sonra cilde yapılan şeyler var, genellikle yüz derisi. allık, yüz pudrası, şu, bu. en kötüsü, en rezili, en pisliği. bunları kullananların zaten benim gözümde palyaçodan farkı yok.

ekonomik bakımdan da rezil bir şey bu. bunlara verilen paralar, bazen çok uçuk, bazen kabul edilebilir seviyelerde. bazı kadınların makyaja verdiği para ile fakir bir aileyi bir yıl besleyebilirsiniz. kriz var diye şikayet ediyorsunuz, borcum var falan diyorsunuz, boş şeylere verdiğiniz paraları kesmeye çalıştınız mı? ne bileyim, sigara, alkol, makyaj falan? sorsanız bunu yüzünüze mal mal bakarlar, sonra alınırlar. ha bir de sözde fransız markası alıyorsunuz. aslen endonezya, çin, vietnam gibi kıçı kırık, insanı bol bir ülkede bir kölenin ürettiği ürünler bunlar. ekmek parasını bunun uygulamasından geçindiren insanlar da var. "makeup artist" diye geçiyor. yorum yok.

ucuz kimyasalları boş yere cildinize, saçınıza, kafanıza, yüzünüze, tırnaklarınıza, dudaklarınıza, şuranıza buranıza sürmeye devam edin lütfen. besleyin o fransız devlerini. ciddi cilt sorunlarınız başlayınca da sağlık sektörüne faydanız dokunur.

makyaj kullanan hiçbir kadın güzel değildir, ve makyaj kullanmaya devam ettiği sürece olmayacaktır.

etimoloji: "düzen veya güzelleştirme, çeki düzen verme"
Abartılı makyajı seviyorum. Kıpkırmızı ruj kiraz dudaklar miss.
Eskiden evlenilcek karılara bakirelik testi yaptirirlardi
Gunumuzde su banyosu yaptiriyorlar
Siz siz olun denize havuza gidip gormediniz biriyle evlenmeyin yada al eline hortumu yıkamaya basla.
Eyeliner: Göz kalemi veya eyeliner, gözleri tanımlamak için kullanılan bir kozmetik üründür. Çeşitli estetik etkiler yaratmak için göz çevresine uygulanır.
Dipliner, aynı klasik veya renkli eyeliner gibi göz makyajında kirpik diplerini belirginleştirmek için kullanılan bir makyaj malzemesi. Diplinerlar genellikle likit ürünler olurlar ve sivri bir keçe uçları vardır bu sayede de uygulama kolaylığı sağlarlar.
Makyaj, çok çeşitli amaçlarla, güzel görünümü sağlayan, kusurları kapatmayı amaçlayan, tarihten günümüze kadar yaşamın içinde oldukça yer almış bir boyama sanatı.
makyaj yapmak eğlenceli bir şeydir.
kimini rezil kimini vezir eden şey.
golden rosedan yine bir pudra aldım.
Makyaj kadının süsüdür.
Saçmalıktır.
Bir insan niye yüzüne boya yapar hiç anlamam.
Tam bi amele işi ama yapınca da güzel duruyor namıssız. Tabii çok abartmadan.
üst düzey dolandırıcılık.
Daha önce de demiştim de yine belirteyim safi zarardır. Birisi sizin doğallığınızı beğenmediyse makyajlı halinizi beğenip beğenmemesi hiçte önemli değildir. Doğallığınızı beğendikten sonra ise abartıya kaçmadan tabi ki kullanılabilir. Ama yine zarardır.
Birisine kendinizi beğendirme kaygısı içinde değilseniz ve makyaj yapıyorsanız o da sizin bileceğiniz iş. Belki hobinizdir belki de ihtiyacınız. Kimin ne dediği umrunuzda olmamalı. Ama yine de zarardır.
Aklıma sadece nergis aksu hanım efendiyi getiren eylemdir. (bkz: https://youtu.be/EQp71QJxawc)
Makyaj bazı, fondötenden önce yüze uygulanan şeffaf bir jeldir. Cildinizi pürüzsüzleştirir ve kusurları kapatır. Makyaj bazını yüzünüze pürüzsüz bir şekilde yayın ve fondötene geçmeden önce kurumasını bekleyin.