gözlemlerime göre ege bölgesinde (izmir,denizli,muğla,aydın) gösteriş unsuru. hayatlarında hiç kot pantolon giymemişler ki sağ arkada levi's yazısını milletin gözüne sokmak için birbiriyle yarışmaktalar. böylece levi's e bir müşteri daha eklenerek türkiyede'ki zincirini epey genişlemekte.
Yapılanmasında 3 adet ana merkezi vardır; Levis Avrupa, Levis Asia ve Levis Amerika... Birisinin ürettiği modeli diğeri farklı bir şekilde üretebilir yada hiç üretmeyebilir. Pantolonlarında vintage denilen eski-doğal görünüm stilini sever bu arkadaşlar...
Gayet düzenli bir şekilde çalışırlar, herşeyi planlı programlıdır. Avrupa merkezinde çalışan insanları sevecendir cana yakındır sadece geyik muhabbeti için bile aradıkları görülür;münasip yerleri havada değildir, anlayacağınız beraber çalışılası firmadır...
Dockers ile ortaklıkları mevcuttur; ne oranda oldukları hakkında pek bilgim yoktur.
Kotları tersten yıkanmalıdır yıkandıkça güzelleşir... Eskiyen yırtık yerleri dikmek, değişik parçalar yapıştırmak için elinizi korkak alıştırmayın ayrıca sakın yırtıldı diyerek atmayın; 2.el dükkanlarda güzel modelli ve doğal yıpratmalı olanlar yüksek fiyatlara satılabilmektedir.
Kısacası ne kadar kapitalist bir firma olsa da aşırıya kaçmamak şartı ile candır!!!
Vesselam...
birçok kişinin nasıl okunduğunu hala bilmediği markadır. pantolonları genellikle koyu renktir ve sağ basen kısmındaki şeyden dolayı hep 20 yıllık birşeymiş gibi görünür. kolpasını heryerde bulabilirsiniz. bu üzden gerçeklerine bile kolpa gözüyle bakılır.
california maden bölgesi'nde bir adam tarafından 201 modeli şans eseri bulunarak e-bay'da 36 bin dolara satılan giyim markası. bulan kişi çok şanslıymış.
pantolon üretildikten sonra paçalarının düzgün duramayışı, gerçekleşen potluk, farklı çözüm yollarına itmiş.
oluşan bu hata engineer ürününe ilham olmuştur. dikiş esprisiyle bu hata örtpas edilerek özgünlüğü yakalamıştır.
marka düşkünü yurdum gençliğinin, giydiği zaman başı göğe erecek sandığı ve babalarının aldığı üç kuruş maaşa bakmadan sağa sola hava atmada kullandıkları çeşitli kapitalist kültür ürünlerinden biri.
sadece kottan ürünler üretsin diğer işleri başkalarına bıraksın dedirten marka. hele o tişörtleri sünek, iğrenç. tişörtlerin bir ucu "kalk gidelim lan kazım derken diğeri .ok yeme otur diyor." insanın üzerinde hudubet gibi duruyor.
telaffuzu levis olan livays olmayan markadır.
zira levi ismi de livay diye değil levi diye telaffuz edilir.isme gelen sadece sahiplik bildiren 's takısıdır ama nedense telaffuzu bu takı yüzünden değişen(galiba)markadır.
levis'e livays diyenler diye başlık açmayı düşündüğüm markadır.
bünyesinde müşteri hizmetleri numarası bulundurmayan ve bir daha asla ve asla alışveriş yapmayacağım kot markasıdır..
söyle ki:diyelim ki x mağzasından aldığınız bir ürünü yalnızca ürünü aldığınız x mağazasından değiştirebiliyorsunuz fatura veya değiştirme kartınız olsa bile..asla ve asla diğer mağazalardan değiştirme hakkınız olmuyor,ve eğer hediye'yi şehir dısından birisine aldıysanız,sonuç tam anlamıyla fiyasko..
yurt disindaki satis fiyatlari turkiyeye oranla cok daha dusuk olan marka. ornegin turkiyede $100 civari bi levis pantolon okyanusun diger tarafinda $40 a rahatlikla elde edilebilir...
kalitesine göre fiyatının düşük bile kaldığı t-shitler satan firma. yarı fiyatına dandiğini alınıp x sürede giyilecekse levis alıp bu süreyi 5x'e çıkarmak mümkündür.