sözkonusu şey gömlek veya pantolonsa 1 ay sonra kimsede görmeyeceksinizdir, zira lcw'den alınan bir gömlek veya pantolonu 1 aydan fazla giyebilmek özel bir yetenek ister.
yetiskinler icin sorun teskil etmemesi gereken durumdur. ergenlikle bogusan gencleri rahatsiz etmesini anlayisla karsilayabilirim.
bu arada; evin hemen yakinindaki lcw'den degil de bir kac semt uzaktaki, terste kalan bir lcw magazasindan alisveris yapildiginda, mahalle ve civarinda oturanlarda ayni kiyafeti gorme olasiligi bayagi azalir.
tam olarak değil de benzer durumu yaşadım. arkadaşım ısrarla lcw den almadığını iddia ettiği bir tişörtü vardı sonunda pes ettim ve aynı tişörtden giyip ertesi gün yanında bittim. tüm gün tişört üzerine montla** gezmek zorunda kaldı.
lcw nin çeşit sayısını azaltarak daha ucuz ürün üretme politikasının sonucudur. tekstil endüstrisinde tek tip kıyafet üretmenin maliyeti çok düşüktür. bir dönem tekstilciler bu işten iyi para kazanmışlardır. fakat tüketicilerin ilgilerini daha bireysel ürünlere çevirmesiyle bu tip üretimden vazgeçilmiş, daha maliyetli küçük parça üretimlere yapılmaya başlanmıştı. şimdilerde lcw bu politikaya geri dönüş yaptı. emsallerine göre az çeşitte ürünü çok sayıda üreterek maliyeti düşürüyor. bu çok satış yapmasını sağlıyor fakat burada da belirtildiği üzere aynı ürünü herkesin üzerinde görmeyi mümkün kılıyor.
normal şartlar altında bu şekilde iş yapmak sakıncalıdır. fakat lcw'nin geniş pazarlama ağı bu tip bir stratejiyi destekler nitelikte. hemen her yerde, en küçük ilçelerde bazı kasabalarda bile lcw şubeleri var. bu sayede çok fazla tek tip ürünü farklı yerlerde satarak, daha fazla çeşit ve daha düşük maliyet kullanma şansı kazanıyorlar. satış rakamları arttığı takdirde daha fazla çeşit üretebileceklerdir.
'ben daha geçen sene aldım kanka. bu lcw her sene aynı ürünlerimi üretiyor ya. bidaha burdan bişey alırsam silsinler beni' şeklinde kombine cümleler kurduran olaydır.
malum mağazada aynı kıyafetin aynı bedeninin aynı renginin en az 10 tanesinin rafta bir o kadarının da depoda olduğu gerçeğinin bir sonucu. bu sayıyı bir de türkiye geneline yayarsak ve yılın trendi olan saç makyaj falan filan zımbırtılarını da katarsak gelsin klonlar gitsin klonlar.
bayram namazı esnasında üzerimdeki gömlekten aynı camide dört kişide gördüğüm ve varyasyon olarak da abartısız söylüyorum camide yüze yakın kişinin üzerini süslüyen olay. anlıyacağın hacı, baya bildiğin lcw tarikatı gibi olmuşuz.