ancak kalitesiz kızların göstereceği meraktır. hadi diyelim ki öyle bir şey var, ne yani serseri mi olmamız lazım. efendilik, sana haksızlık yapılmadığı sürece efendiliğini bozmamaktır. haksızlık yapıldığında dahil, efendiliğini bozmayacak şekilde hakkını aramaktır. kızlar konusunda da öyle. sağlam bir duruş. sevdiğini sahiplenen, anne babasına hürmet eden ama kendi kararlarını kendi alan bir erkeğin efendi duruşunu hayatta her daim kaybeden olarak adlandırmamak gerekir. serserliliği sözde delikanlılık, efendiliği korkaklık olarak tanımlamanın tamamen alakasız tanımlamalar olduğunu yaşadıkça anlayacaksınız. efendi olun azcık, kız gördü mü kişiliğinden ödün verenlerden, riyakardan olmayın.
sonunda gerçekler ( aldatılır, ilgi görmez, adam yerine konmaz vs ) ile yüzleşilince "kızçe" grubuna nerede hata yaptım seramonilerine dönen meraklardır. tövbeler edilir bir daha ki sefere serseri değil değer veren efendi erkeğe şans verileceği söylenir ama bu sözler yeminler bir sonraki kopuk lavuğa denk gelene kadar sürer.
Ergenlik döneminde otoriteye karşı bir duruş ortaya çıkıyor. Bu dönemde (ortalama 12-15 yaş aralığı ) düşünmeyi muhakemeyi kontrol eden frontal lob gelişimini tamamlıyor. Yanı gençler neden asi oluyor çünkü artık anne babaları ne derse yapmak yerine " ulan benim de beynim var." Demeye başlıyor bu yaşta.
Kızlar güçlü erkeklerden hoşlanırlar . Serseri piç tayfası güçlü olmasa da , elini boka sürmek istemeyen akıllı erkekler sayesinde gövde gösterisinden galip çıkarlar .
Kızlar sonunda tabi ki hatalarını anlıyorlar ama yapacak bir şey yok tatlım . O serseriyle bir yaşa , bu da sana ders olsun.
Açıkçası bu düşünce lisede daha yaygın bence. Çünkü güç gibi görünür cool ve havalı umursamaz olmak. Bu düşüncenin üniversitede yıkılması daha muhtemeldir.