bide bunun hiç hesabı ödemeyen sevgili modeli vardır ki dillere destandır ,adamda kendini kullanılıyormuş hissi uyandırır veya lan bu da benim param için çıkıyor benle m*na koim düşüncesi sarar 4 bir yanı.
gayet normaldir tek amacı kızın vereceği tepkiyi ölçmektir hesabı ödeyip bozulmayan kız uygun bir kız arkadaş adayı olucaktır ancak her seferinde hesabı erkek arkadaşa sokmaya çalışan sevgilisini sömürmeye çalışan bu şekilde kendine verilen harçlığı biriktiren kızlara ne ad verildiğide çok açıktır o.....!
erkegin sürekli yaptıgında kızın verdigi refleksle ölçülür
-dur bunu ben ödiycem diyen kız iyi yolda demektir...sonucta parasızlık herkesin basına gelesi bir durumdur halden anlamak lazımdır.
erkeğe hesap ödettiren kız kadar yanlış bir davranış modelidir. kimse kimseye hesap ödettirememelidir, zaman zaman her iki cins
içinde karşılıklı birbirlereine ısmarlama durumları en mantıklısıdır.
Günümüz Türkiyesinde tartışılması bile gereksiz olan bir konudur. Burada "sevgili" diye nitelenen kişi erkek olmuştur. Kız nedir peki?
yani bir ilişkiyi kız ve erkekten oluşan bir bütün olarak değerlendirmekte yarar vardır. Nitekim böyle bir düşünce beraberinde, "hesabı o an kim daha uygunsa o öder" mantığını da getirebilecektir. Yeri gelir kız, yeri gelir erkek öder.
sevgili eğer çalışmıyorsa mantalite 'senin annen /baban/sana harçlık veren şahıs sen beni doyurasın diye mi sana harçlık veriyor ?' olmalıdır diye düşünüyorum.burdan gereken sonucu çıkarınız.
"hesabın erkek üzerine yıkılmasına son,neden her zaman hesabı erkek ödemek zorunda?neden ilişkilerde eşitlik yok?bazen kız,bazen erkek ödesin hesabı,sevgi paylaşmaktır" dediğim başlık.
adet gelenek ve göreneklerimize göre ne kızların nede erkeklerin alışık olmadığı durumdur. biyerde para harcanacaksa bu hep erkek tarafı olmuştur çünkü diğer türlüsü garip gelmektedir. ama ortak ödemeye veya arada da kızın ödemesine alışmamız erkeklerin ve ilişkinin yararına olacaktır.