yok artık denilecek davranış, nereden düşünülüp yazılmışsa iyi düşünülmüş. beyin bedava sonuçta. zeki olabilir olmayabilir, pek dikkat edilmez bu durumlar.
itü de daha önce hiç bir ülkenin icat etmeyi dahi denemediği memeyi ölçüp altın oranla birleştirerek zeka ölçen aleti icat ettiler.
itü fizik bölüm başkanı sayın h.ç. bu icad sayesinde ülkemizdeki erkeklerin artık memesine bakıp kızların zeka düseyini ölçme problemlerini rahatça çözebiliceklerini söyledi.
insan uzuvlarının, kişilikle bağlantısı aşikardır zaten. yüzyıllar önce bununla ilgili yazılmış kitaplar da vardır. ilginçtir, bu genelleme de büyük ölçüde doğrudur.
Pek de gercekci degildir. Ostrojen yani kadinlik hormonu kadinlarda genital organlarin ve bedenin disil ozelliklerinin gelismesini saglayan hormondur. Buyuk gogus cok ostrojen, kucuk gogus az ostrojen anlamina gelir. Kadin vucudunda ostrojenin az salgilanmasi bazi durumlarda zeka geriligi yapabildiginden hareketle fazla ostrojenin zeka uzerinde olumsuz etkisi olmadigi gibi tam tersine az ostrojen zeka geriligi yapabilir.
erkekler ya güzellikten ya da zekadan hoşlanırlar. genel görüş de büyük memenin güzel olduğu yönündedir. büyük memeli kızların ekstra bir zekaya gereksinimi yoktur dikkat çekmek için. küçük memeli kızların ise farkedilmesini sağlayan zekasıdır. ha küçük memeli güzel kadın yok mu? var tabi ama seksiliklerini ve erkekler arasında tercih oranlarını düşürüyor bu meme handikapı...
sözün özü makbul, tercih edilen tip küçük meme olsaydı büyük memeli kızlar zekalarını öne çıkartırlardı durum bu kadar basit.