sempatiyle yaklaşmak amaclı söylenir ama nedense her defasında, kolay olmayan işleri yapanlara söylendigi inancına varılmıştır.etkidir, anında tepkisini görürsünüz.
şöyle ki;
-kolay gelsin
-kolaysa başına gelsin
2. bölümünü izlediğim ve beğendiğim program evet komik.
şahan gökbakar programın lokomotifi gibi yani her şey onun üstünden gidiyor seyirciye. ezgi mola ve settar tanrıöven gayet başarılılar. hakan bilgin, yosi mizrahi ve özge özberk çok iyi değillerdi belki de uğur yücel'in yönlendirmeleri verirken onları pek kullanmaması ile alakalı olabilir. murat akkoyunlu'yu neredeyse hiç kullanmadı uğur yücel ki kendisi çok yetenekli bir oyuncu. murat'dan daha fazla yararlanabilirdi.
esprilerin ve yönlendirmelerin önceden çalışılmış olduğunu düşünmüyorum. çünkü bazı oyuncular yönlendirmelerle alakalı müthiş espriler üretebilirken bazıları direkt yönlendirmeyi söylüyor. bir şey katmıyorlar yani konuya. dozunda küfür de var sansürleniyor tabi... bir de bonus diyalog yazayım tam olsun;
*
özge - şahan ben sensiz ne yapıcam yazın ya tek başıma?
şahan - cem yılmaz'la gezersin canım.*ceku ceku takılırsınız ne güzel...**
laf soktuğunu zanneden insanların "kolaysa başına gelsin.." diyerek, yukardan bir gülümsemeyle cevap verdikleri söz. halbuki sen tüm iyi niyetinle, güzel bir dilekte bulunursun. yani senin yaptığın gıcık işin faturası niye bana çıkar ki? çıkmamalı. o yüzden sevmem bu sözü, gelebilecek muhtemel terbiyesiz cevap yüzünden.
şahan gökbakar'ın sürekli olarak diyalogları kısırlığa sürüklediği program. diğer oyuncular sürekli partnerlerine yönelik paslar atarken sahan en son sözü söyleme sevdalısı olarak ilerlemektedir. onun yerine dedoğaçlama tiyatro yeteneğine sahip bir kişi getirilirse muhtesem olacak programdır. *