üniversitede yerini vakuol alır. he sen koful dersin o ayrı. kullanmakta özgürsün tabi, aynen rezil olmakta olduğu gibi.
Sitoplazmadan ince bir zar ile ayrılırmaz. Bu zar gerek yapı, gerekse geçirgenlik bakımından sitoplazma zarına benzer. Bunlar bir hücreli protistler ve bitki hücreleri için karakteristik ve önemlidir. Büyük olasılıkla golgi aygıtından meydana gelirler. Yüksek organizasyonlu hayvan hücrelerinde de bulunabilirler. Bazı hücrelerde vakuoller, hücrenin değişmez bir organeli olduğu halde, diğer bazılarında gerektiğinde oluşan ve işi biter bitmez kaybolan yapılardır.*
üyelik aldıktan sonra bir türlü yazar olamayınca sözlüğe küsüp girmeyen, ancak yazarların kendi sitelerinin olduğunu mail'ina geldiğinde "aa ben yazar mı olmuşum lan" diyen yazar. *
Tatlısularda, yoğunluk farkından dolayı, vücut içerisine giren fazla suyu pompalayarak küçük kanalcıklar aracılığıyla dışarıya atmaktır. 4 çeşit koful vardır. Besin kofulu, sindirim kofulu, boşaltım kofulu ve kontraktil (vurgan) koful.
vay be bunu da görecektik demek. adam açıktan darbe çağrısı yaptı ve bunu söylemeye dili varmayan ama içten içe bunu bekleyen orospu çocukları artı oylarıyla yüceltti bu arkadaşı. artı veren eksi veren şudur demeyi sevmem yeminle ama alenen darbe isteyen bir entryi oylayan soysuz köpeklere diyecek söz kalmadı.
halkın kafasına g3 dipçiği indirilmesini isteyen kokuşmuş bir zihniyet nasıl övülmeye değer bulunur anlamak mümkün değil.
Koful, Hücre sitoplazması içinde bulunan içleri sıvı, hava veya kısmen sindirilmiş besinle dolu olan boşluklara verilen addır. Genellikle bitki hücrelerinde görülür. Koful zarına tonoplast, koful sıvısına ise tonoplazma denir. Genç bitki hücrelerinde sayıca az ve küçük, yaşlı hücrelerde ise sayıca çok ve büyüktürler. Kofullar, genelde su ve erimiş halde bulunan büyük moleküllü maddeler bakımından zengin bir sıvıyla doludur.