özgü namal'ın sponsor olan a46 isimli abiye mağazasından seçtiği milayarlık kıyafetlerin abukluğu karşısında şaşıp kaldığım tv programdır. ayrıca kendisi programda kesinlikle iğreti durmaktadır ve kötü bir gülse birsel taklididir. her programda çok iyi 1-2 skeç vardır, gerisi ise pek de komik olmayan saçma sapan video klipler vesairedir.
sıkıcı yaz ekranında izlenebilen birkaç eğlenceli programdan birisi.ancak içeriğe bir iki ekleme yapmazlarsa kış ekranında başarılı olması zor görünüyor.
arada konulan gereksiz müzik klipleri seyircileri sıkmaktadır. ozgu namal'ın isyankar tavrı yapmacık durmaktadır. yeni bölümlerin perşembe kavak yellerinden sonra olacağı(bu haftaya özgü olabilir) pek duyurulmamış, seyirciler mağdur bırakılmıştır. OLUMSUZ yahu..
skeçlerindeki her koca kafalı erkek konuklarının (ünlü-ünsüz) takma bıyıklı olduğu programdır. özgü namal'ın davranışları çok zorlamadır, bu da onu komik olacağım diye iyicene yapmacık yapıp daha da itici yapmaktadır. bunun dışında diğer kadrolu iki koca kafaya lafım yok, severim kerettaları.
Ankaralı türkücülerden ya da Gurup Vitamin'den farklı bir tarzı olduklarını düşünmediğim, patch-work tarzı çalışıp atıklardan yeni şeyler üreten arkadaşların eğlendirme aracı olarak kullandıkları koca boş kafalardır..
düşündürmeden güldüren kafalardır..
yine de fena değillerdir..
hep düşünce hep düşünce..
nereye kadar!..
yaşasın koca kafalar
yaşasın
koca
kafalar..
hem düşündürüp hem güldürme, ya da gizli mesaj verme, ince espri yapma eğilimleri olmayan, milletin içinde zort diye osurmak gibi insanları kasmadan rahatça güldüren program.
özgü namal'ın boka çevirdiği program. ünlü sanatçıların kafalarını monte olayı da çuvallamış. keşke eskisi gibi sadece dizilere falan taksalar. daha güzel olurdu.
Yıllar önce web üzerinden Berk Tokay'ın videolarını ilgi ile takip ederdim. O zamanlar Flash programına ilgim olduğu için Berk'in yaptığı Aptal Kız (Özgür Kız), Noel Dayı gibi videoları ağzı açık izlerdim.
Sonra Grafi2000 olarak çok daha başarılı işlere imza attılar. Web dünyasından TV dünyasına geçişleri ise Koca Kafalar projesi ile oldu.
Berk Tokay ve Vural Yaşaroğlu, Koca Kafalar projesiyle hem daha büyük bir kitlenin ilgisini çektiler hem de gelecek projeleri için sağlam bir adım attılar.
Çünkü özellikle Berk Tokay'ın o engin espri anlayışını ve yaratıcılığını bilen bilir.
Berk Tokay'ı biraz daha yakından tanımak için web sitesine göz atmakta yarar var. http://www.flashberk.org/