kitaplar insanların kendilerini daha iyi tanımasına yardımcı olursa ne ala ki kişisel gelişim burada başlar. kişisel gelişim kitaplarında yazanlara kendini uydurmaya çalışmak yerine bir kaç faydalı fikri tutmak yeterlidir.
bak hayat çok güzel, istersen başarırsın, bak bu mal bile başardı ama sen salaksan yinede üzülme, diğer kitabımıza bekleriz.
bu fikrin temelinde yukarıdaki görüşler yer alır. boştan yere kitapları almayın ki eğer alacaksanız da bana mesaj atın ben bendeki kitapları size yolluyayım.*
Yüksek potansiyele sahip üniversite öğrencilerinin kendi potansiyellerini keşfedip geliştirebilecekleri sürekli olarak genişleyen uluslararası eşsiz bir organizasyondur.
AIESEC, tamamen üniversite öğrencileri tarafından yürütülmesi nedeniyle gerçekleştirdiği faaliyetlerde üyelere tam sorumluluk verilerek kendi potansiyellerini keşfetme ve organizasyon becerisi, proje ve takım yönetimi, stratejik düşünme, karar verme, planlama yapma-uygulama ve daha güçlü iletişim kurma konularında tecrübe edinme fırsatı sunar.
AIESEC'in bu sayısız fırsatlarından herhangi biri ilgini çekiyorsa ayrıntılı bilgi ve üyelik başvuru formunu doldurmak için web sitemizi ziyaret etmeni öneriyoruz.
Yani bu uzmanlık nası bir uzmanlık ki insanın duygusal yanını değil de iş yaşamını düzeltmeyi vaad ediyor? Adam hayatında o işlerde bulunmamış ama o işte nasıl en başarılı olacağını sana öğretiyor. Nasıl olacam? işte düz durcan, kendine güvencen, sırıtcan, baston yutmuş gibi olacan, insanlar seni görünce iyi görecek, kırmızı giyecen kalbini sevecen.. fasa fiso bir şey işte.
son yıllarda ortaya çıkmış olan furya. birkaç kitap okur, bir iki konferansa katılırsınız, acaip gaza gelir 'tutmayın lan beni' triblerine girersiniz, dünyayı kurtarabileceğinize felan inanmaya başlarsınız ama belli bir süre sonra fısss.hiç bir şey kalmaz geriye, siz yine aynı sizsinizdir.
insanları fazla gaza getirmek ve abartılı bir yapısı olması nedeniyle kişilerde güven kaybı, stres yada depresyona sebep olması gibi bazı dezavantajı olduğu doğru olmasına rağmen kişisel farkındalık ve iç disiplin kavramlarına ışık tutan ilk adımı sağladığı için faydalı olarak gördüğüm, türkiye'de yeni gelişmeye başlamış ve piyasada yeni sayılabilecek bir sektördür. avrupada yıllardır uzmanlar eşliğinde kullanılmak ile birlikte türkiye'de mesleki alanında profesyonel yapan kişi yok denebilir. kişisel gelişim olarak adlandırılan sistemin genel bir yapısı olmak ile birlikte çeşitli kişi ve eserler para kazanmak maksadıyla farklı bir şeyler üretiliyormuş ve sunuluyormuş gibi gösterseler de bu alanda uzman kişilerin neşrettiği üç-beş kitap ile bu sistemi idrak etmek mümkündür.