epsilon yayınlarından okumadığı sürece sıkıntı yok, düşünsene ağaçsın kesiliyosun ve bu yayın evinin bom bok kitaplarına kurban gidiyorsun, pamuksun işleniyorsun insanlar için değerli hâle geliyorsun seni ne emekler verip kazanıyorlar sonuç: saçma sapan bi kitabı satın almak için elden çıkarılıyosun, offf dertlendim.
Benim içinde bulunmadığım insan türlüdür. Nedenine gelicek olursak düz sıkıcı, 40 dk’lık bir dizi bölümünde anlatılabilecek bir şeyi işsiz işsiz 300 sayfa okumak zoruma gidiyor...
Zekam olmadığı için bugün kitaba para verdim. Öyle güzel kokuyor kii tarifsiz..
Asıl çocuğuma daha bilgili daha donanımlı bir anne olmak için okuyorum . Keyfi şeyler için o kadar çok para harcıyoruz ki kitaba verilen para yanında hiç yani..
Mutludur. Gerçekten söylüyorum bak. Kitap satın alan insan mutluluk yaşar. Okuyucu eğer kitapta aradığını bulmuşsa bu mutluluk katlanır. Güzel bir kitabı bitirince insan bir çeşit orgazm olur. Kitaptan alınan bilgileri başkalarıyla sohbet ederken paylaşmak ayrı bir zevktir.
Kısacası, bu mutluluklar için o kadar da para harcansın zaten. Ne olacak? Ucuzu olsun pahalısı olsun. Bu mutluluk için paraya kıymaya değer. Tabi kitap alma hastalığı da var... ona da dikkat etmek lazım.
mesela Umberto Eco bir röportajında aldığınız kitapları bitirmeden yenisini almayın diyordu. Kitapların kütüphanede olması okunmuşluk hissi yapar diyordu. Doğru. Bir sürü kitap aldım. Çoğunu daha okumadım. AMa hep bir okunmuşluk hissi var.
verdim hem de bir haftada 550 ₺. kitaplar ucuzlamalı, sanat yayılmalı. sadece ders değil sanatsal eserler de çok pahalı. sanatı ucuzlaştırmadan ucuz kitap hakkı istiyoruz.
kasadayım toplamda 35 liralık kitap aldım, arkadaşa baktım cüzdanı cebimden çıkarırken, güldü; "ne oldu lan " dedim gülerek :"Ben" dedi, "o parayla 5-6 tane bira alırdım lan".
yeni basılmış kitap kokusuna tutkundur bu yüzden yeni kitap almayı tercih eder.zira kütüphane kartım var ama bu kokuyu ve sayfaların el değmemişliği beni kitap alma konusunda cezbeden sebepler.
aynı ekonomi ya da takas tarzı metanın eldeğişiminin olmadığı toplumlarda kitap alabilmek için kabul gören ticari maddi değiş tokuş birimi vasıtasıyla kitaplara sahip olan insandır.