karaoğlan

entry39 galeri5
    24.
  1. bülent ecevit'le bağdaşmış güzel bir lakap iken dandik bir sinema filmine kurban gidecek bu sayfa.
    0 ...
  2. 25.
  3. gittim izledim ve verdiğim paraya acıdım resmen. bu kadar boktan bi film olur mu arkadaş. yeminle battal gazi serisinden bi filmi koysalar sinemada gözümü kırpmadan izlerdim. film, yorumlamıyorum bile. sakın gitmeyin diyorum.
    1 ...
  4. 25.
  5. 56 günde çekilmiş filmdir. karaoğlan karakteri çok güzel yakışmış. bayırgülü denilen kız çok açık saçık olmuş özellikle. öyle bir kız selçuklunun içinde pazarda çarşıda nasıl gezer anlamış değilim. bu tür filmleri vatanını milletini seven müslüman yönetmenlerin çekmesi lazım kanımca.
    1 ...
  6. 26.
  7. senaryosu zayıf kalmıştı. çekimler güzel. ama filmde öyle bir şey var ki. biri müge boz. onu geç. adamlar film bütçesinin yarısıyla dublaj yapmışlar. adama sonra yuh amına koyum demezler mi? müge boz'un bile dublajı kendi sesiydi. dış sesleri engellemek için kendine dublaj yaptırmışlar. o dublaj olayları çok saçmaydı. bi camoka'nınki uygundu o da fantastiklik kattığı için.

    animasyon yönünde zayıf kaldı gibi muhabbetler var. filmin bütçesi 12 milyon lira. senin o izlediğin avengers, thor vs. 200 milyon bütçeli minimum. öyle istiyosan git hollywood filmi izle. biraz makul olun.

    kızların birbirleriyle ettikleri atışmalara nişantaşı kızları gibi demişler de, ettikleri lafları bi dinleyin. hiç öyle 90 sonrası kelime yok. ayrıca kızlar bir erkek için kavga etmeye 2000'lerde mi başladı? tamam sıkıcıydı ama öyle tiki değillerdi.

    filmde şu dikkatimi çekti; müthiş bir sahne kesme mevzusu var. kızla oğlan öpüşüyor çalılardan ses geliyor bizim kara gidiyor. bi bakıyoruz sabah olmuş diğer sahnede. kara takip etti mi, kim olduğunu öğrendi mi, nereye gitti hiç bir şey hakkında fikrimiz yok. moğollar geliyor. arkalarındalar, sonraki sahnede mola veriyorlar. kesme dediğin böyle birşeyse...

    filmin ilk yarısı sıkıcıydı, kabul edelim. ama ikinci yarısı çok güzeldi. o savaş sahneleri falan. ama birşey diyeceğim. o kadar bütçeli film yapmışsın, ne kan gördük ne parçalanan uzuv. karaoğlan camokaya kaç kez kılıç sokuyor, camokadan kan akmıyor. berkehan'ın oğlu celmeyi öldürüyor kılıçla, normalde vahşi bir sahne, ama celmeden kan akmıyor hık diye gidiyor.

    son olarak filmde müge boz iki karaktere can veriyordu. bayırgülü ve bayırgülü'nün sağ bacağı. o ne be arkadaş, resmen gözümüze soktunuz. tamam, kız güzel, bacakları güzel, genel izleyici kitlesi de genç, ne yapmaya çalıştığınızı anladık da olmuyor. bir film böyle olmaz.

    gülme efekti veriyorum: karaoğlan bayırgülü'nün dudaklarına yumulmaya çalışırken tutturamadı dudakları ve ağzının yarısıyla yanağına yumuldu. ne güldüm ama.
    2 ...
  8. 27.
  9. sinir sebebi. ne konular böyle filmlerle rezil ediliyor ona acıyorum.
    izlemedim, izlememde.
    1 ...
  10. 28.
  11. sen git 12 milyon bütçeyle film çek, başrole de müge boz'u koy!!! sonra da vay efendim film izlenmiyo!!!!!!!!!!!
    2 ...
  12. 29.
  13. Ben filmi çok beğendim Genelde başrollerinde Cüneyt Arkının oynadığı Eski Karamurat , Malkoçoğlu filmlerini bilirsiniz onların daha iyi bir ekip ve ekipmanla çağımıza uygun şekilde hazırlanmış hali gibi.
    http://okurakeyf.blogspot.com/2013/01/karaoglan.html
    0 ...
  14. 30.
  15. Şu anda televizyonda tesadüfen izlediğim film. Git gide saçmalaşıyor, dur bakalım sonunda ne olacak.
    En son olarak filmin yarım saat içinde falan Müge Boz şöyle bir cümle sarf etti:
    "Herkes prensesin etrafında pervane oluyor."
    Ulan milattan sonra 1000 küsür senesinde ne pervanesinden bahsediyorsun?
    2 ...
  16. 31.
  17. sadece müge boz'u izlemek için katlandığım film.

    müge Cok tatlı yaaa
    0 ...
  18. 32.
  19. okyanusu geçip derede boğulan yapım.

    şöyle ki arkadaşım o kadar bütçeyi toparlayıp o kadar adamı bir araya getirmişsin. kostüm, dekor, aksesuar felan götünü yırtmışsın sonra filmi saçma sapan şeylerle bok etmişsin.

    1) müge boz : çok tatlı hatun ki bacaklarını ne kadar iyi kullandığını film boyunca göstermiş ama be kardeşim bildiğin ergen tribinde, hikayeye dahil olma şekli çok komik. hele filmin sonunda aksiyon olsun diye kale dışına çıkışı yada ne bilim "ben seni moğoll nam nam num" replikleri rezaletti. sanırım müge boz bile filmi izlerken ne mallık yaptık demiş olabilir.

    2) adı sanı bilinmeyen başrol : la bu adamı nerden buldunuz, eyvallah yakışıklıda herifte hiçbir mimik yok. stephan segal kadar hadi onu geçtim polat alemdar kadar bile rol yapamıyor la adam. kızdığı, güldüğü, artistlendiği bütün sahnelerde adam yüzünün istifini bozmadı. filmin kötü gişe yapmasının bence en büyük sebebidir. bu adam tam bir fiyasko ben dondurma reklamında bile oynatmazdım adamı gitmişler başrol yapmışlar.

    3) diyaloglar : komik olsun istedikleri diyaloglara artık ilk okul çocukları bile gülmüyor. genel konu filmi götürmeye yetecekken diyalogları hangi iş bilmez yazdı ise bildiğin başrol oyuncusunun üstüne sıva yapabilmiş.

    4) efekler : gereksiz olanlar. sen thor, cennetin krallığı yada ne bileyim benzeri bil hollywood filmi kadar iyi yapamayacaksan yapma kardeşim. cidden yapma, bak oraya gitmişsin mancınık koymuşsun. çalışmasa bile onun görüntüsü efeklerden daha iyi. film izerken sanki anne gelmiş kanal değiştirmiş hissi yaratıyor.

    5) kudret sabancı eski yönetmenlerden nasıl böyle bir hataya düştü anlamadım muhtemelen buna bir proje olarak değilde bi iş olarak baktığı için böyle olmuş olabilir.

    son olarak : eski karaoğlan filmi bile daha iyidir. fantastik kılıç kalkan filmi ekmek isteyen yapımcılar cüneyt arkın'ın adil han diye bir filmi var. izleyinde ibret alın. adamlar neler düşünmüş, cin peri , büyü, sihirli kılıç ne ararsan var filmde ve gayette başarılı. şu filmlerde kullanılan şeylerin bir kısmı kullanılmasa daha iyi bile olabilirmiş. oda olsun buda olsun ilgi çeker basitliği filmi batırmış.
    0 ...
  20. 35.
  21. 36.
  22. balıkesir lisesi'nin bulunduğu mahalle.
    1 ...
  23. 37.
  24. suat yalaz' ın yarattığı, cesurca düşman üzerine at süren, bir yandan da güzel kadınlardan kopamayan genç türk savaşçı karakteri.
    0 ...
  25. 38.
© 2025 uludağ sözlük