kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf diye tribünlerde bağırırken bi yandan atkı sallarsınız. sustuğunuz anda sevgili amigomuz ejder abi de annemize filan küfür eder.
karşıyaka spor klubünü kısaltın,ne çıktı? k.s.k... tamam şimdi de bu harflerin arapçasını alalım sırayla neymiş? kaf sin kaf. tamam parçalar yerleşiyor da neden arapça diye meraklananlara da karşıyaka'nın taaaa 1912'lere dayanan mazisini hatırlatalım ki bulmaca tamamlansın. şimdi herkes içinden tekrarlasın,kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf!!!ama öyle tek başına pek keyifli olmayabilir, karşılıklı olacak, senkronize olacak, suslar pesler olmayacak hatta sesler birbirine karışacak, hatta onbinlerle birlikte, yankısı bile tüyleri diken diken edecek ürkütecek, salya-sümük kan ter içinde kalana dek veya boşverin anlatmakla olmaz en güzeli bizzat şahit olmak.
hala dillerde olan en eski tezahurattır. es es es ki ki ki... gibi bire bir kopyaları oldugu gibi, re re re ra ra ra galatasaray.... gibi bir çok tezahurat karşıyakalıların bu klasiğinden esinlenerek ortaya çıkmıştır. tribünlerde karşılıklı, agızndan köpükler çıkararak kaf kaf çekmenin tadı hiç bir şeye değişilmez.
bir fenomendir. gidip bizzat görülmelidir yaşanmalıdır. ama önce albatrosun önünde diğer elemanlarla 2 bira çakılmalıdır. açığa geçince altar abimizin "şşş pşş hep birlikte hep birlikte" uyarıları dikkate alınmalıdır. kapalıya topluca el sallayıp az sonra gösteri başlıyor diye uyarılmalıdır. altar abimizin kafkafkafıyla birlikte yumruklar aynı anda sallanarak kafkafkaf diye bağırılmalıdır. işte işin en can alıcı kısmı burasıdır. kapalıdan gelen insanüstü ses hiçbir şeye değişilmez. tüm dünya susar karşıyaka taraftarı konuşur. hayatın anlamı budur. ***