Bir noktada doğru olan önermedir. Çünkü kızlar erkeklere göre daha çabuk olgunlaşırlar ve şımarık yaşıtlarındansa olgun erkeği tercih ederler. Ancak bir süre sonra yaşıtları da aynı olgunluğa erişince çoğu kız bu tercihinden vazgeçer.
ayrıca olgunluğa sadece yaş açısından bakmamak gerek. Davranış-düşünce olgunluğu da var sonuçta.
doğru olan önermedir. zira 22-23 yaşında bir erkek ne kadar kültürlü ne kadar açık fikirli olursa olsun yine de 30-35 yaşında bir erkeğe göre yüzeyseldir.
Olgun erkekler kadınları her zaman çeker kendine, çekici kılar, seksi kılar, gizemli kılar. Tabi olgun süsü veren erkeklerin sonradan aslında çoçukça bi karaktere sahip olduğunu öğrenmedikleri takdirde.
Kadınların genelinde olan durumdur. Ancak öncelikle olgun tanımının yapılması şarttır. Olgun erkek demek, yaşı büyük demek değildir.
-Sevgili olduğunuzda, üstüne atlamayandır,
-Romantizmi en uç noktada yaşayan, yaşatandır,
-incir çekirdeğini doldurmayacak konulara takılmayandır,
-Kadına her durumda saygı gösteren ve bunu belli edendir,
-istenmediğinde çekip gidebilen, istemediğinde söyleyebilen, oyunlarla kafa yormayandır.
yaş ile ölçüt alınan olgunluklar az kişide denk olur. genç olup birkaç level ileri olan kişilikteki olgunluk daha makbuldür. yoksa koskoca mehmet ali erbil gibi doğum yaşı 55, olgunluk yaşı 5,5 olanları değil.
kadınlar, adam gibi adam olan erkeklerden hoşlanır. karı gibi kıvırtmayan, ağzı orospu ağzı gibi dedikoduya 7 / 24 müsait olmayan erkeklerden. bu özellik, saygı ile birleşti mi, olgunluk çıkar. ondan doğru önermedir.