bazı küfürler komik olur mesela değişik ve pek duyulmamış bir küfürdür insan duyunca güler ahaha o ne be dersin.
ama sürekli duyduğumuz sıradan küfürlere gülen insan da sorun vardır.
birine direkt, kavga ya da tartışma anında edilen bir küfüre değil ama, keyifli keyifli olay anlatan tipler olur böyle. arada küfrederler. gülerim ben ordaki küfürlere. sevimli gelir bana.
bizim ülkemizde küfür samimiyet barındırır. sokağa çıkınca sayısız kere birbirine el kol şakası yapıp hafiften küfür patlatan yurdum insanını bulursunuz. biri birine şaka yapar, abi dayanamaz siktir git lan der grup kopar. dışarıdan izlediğinizde durum komedisi mevcuttur. burada karşındakini zedelemek yoktur. hitap vardır.
küfürle güldürmek diye birşeye inanmıyorum ben deli saçması bişey bu.bi filmin sahnesinde insanlar küfüre değil o sahneyi tamamlamasına gülünür ya da gülünmez.inanmayan arkadaşlar varsa gitsin filmlerde en çok gülünen küfürü bulsun ve yoldan geçen ilk kişiye söylesin.acaba nasıl bişi çıkacak ortaya
küçükken anna babalarımızın yakınımızda bulunan akrabalarımıza, annenin, babanın dostlarına, " hadi oğlum küfür et" diyerek küfür ettirilmesi sonucu hep birlikte yapılan eylem.
zaman geçer büyürsün, o amcayı gördüğün zaman, aklında öyle kalmış o adam " naber la y*rraam" dediğin zaman kavga sebebi muhtemelen, böyle değişik bir şey bu işte küfüre gülmek, ileriki yaşlarda karikatürlerde komik olmaya başlarlar, aynen "hadi olum göster amcana çükünü" sözüyle uygulanan eylem gibidir.
eğer yakın arkadaşınızda böyle bir durum varsa çok güzel stres alır sağolsun. sen ona küfrettikçe o güler, o güldükçe sen rahatlarsın. dozunu iyi ayarlamak lazım tabii.
biz türklerin nedense çok hoşuna giden olgu. sinema yapımcıları da bunu pekala bildiğinden aralara sürekli küfürleri yerleştiriyorlar**.şöyle ki; türk toplumu olarak belli bir kültür gelenek ve göreneklere sahibiz. kültürümüzde cinsellik ve küfürlü konuşmak toplum tarafından dışlanmaya kadar sorun olabilecek etkiye sahip. bu yüzden insanlar bu tür duyguları zihinlerinde bastırıyorlar ve bu konuları toplum içinde birisi konuştuğunda insanların duygularına tercüman oluyor ve insanların hoşuna gidiyor. akabinde insan başlıyor gülmeye...