meme boyutu ile zeka seviyesi arasında kesinlikle ters orantılı bir bağ var. gözlemlediğim kadarıyla, şimdiye kadar ne kadar zeki kadına rastladıysam tamamına yakını küçük memeli. yine aynı şekilde memesi ne kadar büyükse aynı oranda düşük zekalı demeyelim de oldukça saf ya da sempatik veya zeki ama çalışmıyor kategorisine rahatlıkla yerleştirilebilir, o derece. tabi bu incelemeyi yaparken silikonluları değerlendirmeye almamak lazım. onlar çakma memeli.
büyük ihtimalle iri memeli kızlarda kan akışı memelerde yorgun düştüğünden beyne yeteri kadar ulaşamıyor olabilir. ama sebep ne olursa olsun bence kesinlikle bir ilişki var. hatta bence bu kadar karmaşık lgs-lys sınav sistemiyle uğraşmaya bile gerek yok. meme ölçülerine bakıp, ona uygun bölüme yerleştirecekler. memesi büyükse hemşire, küçükse tıp fakültesi olay bu kadar basit.
erkekler ya güzellikten ya da zekadan hoşlanırlar. genel görüş de büyük memenin güzel olduğu yönündedir. büyük memeli kızların ekstra bir zekaya gereksinimi yoktur dikkat çekmek için. küçük memeli kızların ise farkedilmesini sağlayan zekasıdır. ha küçük memeli güzel kadın yok mu? var tabi ama seksiliklerini ve erkekler arasında tercih oranlarını düşürüyor bu meme handikapı...
sözün özü makbul, tercih edilen tip küçük meme olsaydı büyük memeli kızlar zekalarını öne çıkartırlardı durum bu kadar basit.
Pek de gercekci degildir. Ostrojen yani kadinlik hormonu kadinlarda genital organlarin ve bedenin disil ozelliklerinin gelismesini saglayan hormondur. Buyuk gogus cok ostrojen, kucuk gogus az ostrojen anlamina gelir. Kadin vucudunda ostrojenin az salgilanmasi bazi durumlarda zeka geriligi yapabildiginden hareketle fazla ostrojenin zeka uzerinde olumsuz etkisi olmadigi gibi tam tersine az ostrojen zeka geriligi yapabilir.
insan uzuvlarının, kişilikle bağlantısı aşikardır zaten. yüzyıllar önce bununla ilgili yazılmış kitaplar da vardır. ilginçtir, bu genelleme de büyük ölçüde doğrudur.