okulum. incirli/bilgisayar programcılığı'nda okuyan biri olarak söylemeliyim ki, kampüs her ne kadar kolejden çevirme olsa da gayet iyidir, hoştur. ataköydeki kampüs gibi içinde yürüyen merdiveni, kuaförü, starbucks'ı olmasa da bahçesinde 3 adet langırt, hokey ve bilardo, içeride ise 2 adet playstation3/pes2012 barındırır. bulunduğu yer dolayısıyla merkezi mekanlara oldukça yakındır. okul içinde olmasa da dışarı da gidecek bi dünya mekan bulabilirsiniz.
eğitim konusuna gelince, yeterlinin üzerinde. diğer vakıf üniversitelerine nazaran verilen eğitimden memnun olduğumu söylemek isterim. lisenin devamı niteliğinde görünse de nitelikli iş gücü kazandırır derecede. verdiğiniz paraya veya kazandığınız bursa değiyor diyebilirim açıkça.
myo olarak erasmus programına daha öğrenci göndermemiştir. ingiltere de iletişime geçtiğim okullardan birinden onay alır almaz programa katılmayı planlıyorum.
okul, geçen hafta ve bu hafta her gün finaller ile öğrencilerini yormaya devam ederken haftaya çarşamba gübü son finallerin yapılacağını da söylemek isterim sevgili sözlük halkı.
eğer ileri ki zamanlarda bu entryi okuyupta tercih listesinde değerlendirecek arkadaşlar olursa şayet, "yazın" derim. ben bölümüm gereği aldığım eğitimden memnunum. diğer bölümler hususunda diğer entrylere başvurunuz diyebilirim.
2008 senesindeki mühendislik ve mimarlık fakültesinin eğitim bedelinin 17.500tl olduğu, şu an ise 22 000tl* olan, e-5 karayolu üzerinde, alış-veriş merkezinden bozma vakıf üniversitesi.
hukuk ve mühendislik* bölümlerinin başarılı olduğu gerçeğini kabullenmek gerekir. mühendislik öğretim üyeleri, genelde yurt dışında uzun süreler bulunmuş kişilerdir.
ayrıca 2009 senesi yaz okulunda, kredi sınırını kaldırmış ve bir hukuk öğrencisinin 78 krediyi birden vermesini sağlamış, bu durumu sonradan uyanmış olan yönetime sahip üniversitedir. çocuk 78 krediyi bir şekilde vermiş vermesine de, 385tl kredi başına ödenmesi gereken ücretken, bu yaz okulu parasını nasıl verdiği daha çok düşündürmüştür.
Uluslararası ilişkiler bölümü'nün eğitimi ciddi anlamda iyi olan üniversite. Mehmet Ö. Alkanve Mensur Akgün gibi sağlam hocaları bünyesinde barındıyor. Kampüs olarak okulun otoparkı okul bahçesinden büyük çok kıl bir durum. Son zamanlarda iiBF öğrencilerine CATS sistemini başlatmış bulunmaktadırlar. Yaz okuluna kalayım falan derseniz kredi başına 500 lira verirsiniz aman dikkat derim. Yenibosnadaki kampüse girdiğinizde yürüyen merdivenler falan görürseniz tırsmayın zamanla alişirsiniz. Yemekhane fiyatları çok uçuktur yenibosna kampüsünün hemen yanındaki airport alişveriş merkezinde yemek yemeniz daha mantıklı olur. He bir de okulun kırktasiyesi mali kaldırmiş sizi beklemektedir önünde eğilmeyiniz.
incirli kampüsü matematik hocalarından "sevsen" hocaya burdan selamlarımı gönderiyorum.
ps: bu entry'nin ilk vizeden f alacak olmamla yakından uzaktan alakası yok sayın sözlük halkı.
zil çalmaması, bi kaç amfi ve öğrencilerin kılık kıyafeti haricinde üniversite diyecek insanın aklına şaşarım dediğim üniversitemsi bina. çok büyük hata yaptım hacılar !
herkesin şirinevler kampüsünden bahsettiği üniversite.
bilgisayar programcılıgına girmemden ötürü pişman oldum nerdeyse. herkeste bi kötüleme, aşağılama havası falan. okuldur nihayetinde. kimse 4/4 bir okul oldugunu söylememiş olsa da söylenilenler kadar kötü olmadıgını da ümit ediyorum. pazartesi ders seçimi yapmak için gittiğimde incirli kampüs ortamını gördükten sonra fikirlerim ne denli değişir bilmiyorum ama pişman olmak istemediğimi çok iyi biliyorum.
incirli de bilgisayar programcılıgı okuyan yazar arkadaslar varsa en azından onlar bilgi versin. şirinevler kötüymüş anladım da, incirli programalama nasıl ?
%50 burslu bilgisayar programcılığı kazandığım, "ben şimdi şirinevlere mi yoksa ataköye mi gidicem lan ?" diye kendi kendimi yediğim üniversite. oglum bi yardımcı olun lan !?
çakma pitbull dolu okul. kirli sakal ve güneş gözlüğü okul üniforması sanarsın amk. ayrıca bugün şu diyaloğa şahit oldum ya, ölsem de gam yemem.
işletme hukuku finalindeyiz ve bir çakma polat alemdar ilk 5 dakika geç kalmıştır. tespihini sallaya sallaya oturur. ve hocayla arasında şu diyalog yaşanır;
-çalıştın mı serdar ?
+ayıpsın hocaa...biz hak hukuk bilen adamız zaten elhamdülillah.
istanbul da topkapı yönünde giderken sağda dönerken solda airportun hemen yanında oldukça görkemli bir binaya sahip bir zamanlar orada okumayı hayal ettiiğim vakıf üniversitesi.
yalnız...kemalist olucak kadar olmasada mustafa kemalı seven,benimseyen biri olarak binalarında sürekli bina boyunda kemal atatürk resmi ve türk bayrağı bulundurmaları..bana bile "noooluyoruz ya" dedirtmiştir.
1 şubat 2011 tarihinde kayıt açtırma dilekçemi verdiğim halde * 1 hafta geçmesine rağmen bana dönüş yapmamış üniversite. hayır öğrenci işlerini arıyoruz biz size döneceğiz diyorlar bu ne lan iş görüşmesine mi geldim ben? sizin maaşınızı kim ödüyor? ben para verip hizmet satın alıyorum ben ne dersem o olacak huleyn. şimdi ders alımları açılmış sistemde alınabilecek dersler statüm kayıt dondurmuş olduğundan ötürü gözükmüyor. gidip öğrenci işlerini başlarına yıkmak şart olmuştur. öte yandan ders seçimleri 1-7 şubat tarihleri arasında diyip 6-15 şubat tarihleri arasında yapan üniversite. ne diyim bir işi de zamanında yapın be kardeşim.
not: 6 aylık suskunluğumu bu entryle bozdum sözlük.