beşyolda bulunur. bu sene bıraktığım üniversite. zannedildiği gibi sosyetiklerin takıldığı bir ünüversite değil. gariptir ki hocalar disiplinli gözükmesine rağmen çokta derslere yoğunlaşmazlar.
şuan okuduğum üniversite. güzel yanları çok güzel kızları var ve öğretmenler genelde genç olduğu için arkadaşlık bile kurabiliyorsunuz. kötü yanları ise okulda stüdyo yok koskoca rtvde sadece 1 tane kamera var.
Amk koca okulda türkçe konuşmayı basarabilen bir allah ın kulu yok herhalde. Ogrenci profili gercekten rezalet otesi. Hatta bildigin duz lise ayarinda alayi. Rıdvan dilmen, semih kaya ile olcan adın i almış bu okula gitmiş program cekimi için. Gak guk hahaha hihihi yaptiktan sonra Futbolcular soru varsa alalım dediler.. mikrofonu eline alan en az 4 devrik cümle kurup 5 gramer hatası 8 yanlış kelime kullanimi yapiyor. Yazik amk vallahi yazik.
Büyük ihtimalle gidicek olduğum üniversite ve Siyaset bilimi ve Uluslararası ilişkilerle ilgili bilgi verebilicek değerli insanlar sözüm sizlere lütfen yardımcı olun...
Kötü üniversite. Egitimleri rezil, devlet üniversitelerinin en kötü hocalarını adeta cımbızla çekip yarı zamanlı olarak çalıştırıyorlar. Dolayısıyla dersler liseden hallice, akademik olarak hiçbir katkısı yok. Tabii ki öğrencileri finale son gun 2 saat çalışıp 90 almaktan rahatsız değildir eminim ama malesef burda ciddi bir kalitesizlik sözkonusu. Özel öğrencilerine önyargılı bir insan değilim ancak öğrencileri de tırt. Gördüğüm kadariyla okul beyinsiz tikiler ve konuşmayı bilmeyen kırocanlar olmak üzere ikiye ayrılmış durumda. Düzgün eğitim almak hakkınız boşuna tercih etmeyin derim.
(bkz: dikey geçiş sınavı)'ndan sonra muhtemelen tercihlerime ilk sıradan yazacağım okul olacaktır. iletişim fakültesi ve gazetecilik bölümü hakkında bilgi sahibi yazar dostlarımın mesaj kutuma çökmeleri hiç şüphesiz efsane olacaktır.
bu sene oyunculuk ve drama sınavına girip %50 burs ile kazandığım üniversiteydi, lakin gidip kayıt olmadım şimdi akdeniz üniversitesinde iibf kazandım. hayat ne garip.
okulda bırak okumayı, hayatında 1 kere kapısının önünden geçmemiş insanların hakkında yorum yaptığı ve okumakta olduğum vakıf üniversitesidir. teknik üniversitelerden mezun olanların bile zor girdiği bir firmaya öğrenciyken girdim şu anda da hem okul okuyorum hem de maaşlı çalışıyorum, bu okulum sayesinde oldu.
tek bir alanda kurulu türkiyedeki en büyük teknokampüse sahiptir ayrıca. alabildiğinize kafe ve bilgisayar bulunur. her zaman bir etkinlik bulursunuz.
Gittim Gördüm Çankaya Hukuk yazacaktım ama orayı gidip gördükten sonra kararımı değiştirdim. Gayet iyi hem fziksel açıdan hemde Hukuk akademik kadrosu hemde ingilizce eğitimi açısından
--spoiler--
istanbul'da 9 adet devlet ve 40 adet vakıf olmak üzere toplam 49 üniversite vardır.
--spoiler--
şaka gibidir bu sayı gerçekten. verilen eğitim nedir ki bir şehirde 49 tane üniversite olsun. gidenlere yüklenmek yanlış olur belki ama bu kadar özel okulun açılma sebebini biraz düşünmesi gerekir insanların. mevzu tamamen para kazanma isteğidir. yani ne sizin aldığınız eğitim kimsenin zikinde ne de verecekleri imkanlar. "diploma veriyoruz ya yetmez mi?" diyen bir yığın adamla dolu bu okullar. diplomayı aldıktan sonra ne yapacaksınız merak ediyorum ama. hayırlısı diyelim elbette yine.