mal kaliteliyse alinir arkadas, en iyi boykot daha iyisini uretmektir. adamlar rakipsiz, kendi rakiplerini de kendileri uretiyorlar. boylece piyasayi parsellemisler. herhangi bir alanda en iyi markalar onlarin, birbirine rakip gorunen markalar bile sonucta ayni yolun yolcusu
filistin'e yapılan her saldırı sonrasında, insancıl kaygılarla hep bir ağızdan söylenen, hatta broşür bastırıp ürünleri listeleyip insanlardan destek bekleyen, fakat uygulamaya konulamayan söylemdir. mesela kotexte israilinmiş. kendi adıma konuşmak gerekirse, benim israil boykotum başlamadan biter. kusura bakmayın diğerleri pişik yapıyor. -öfkeyle galeyana geliyoruz ama kendimize dürüst davranmakta yarar var.-
israil olmasa çökecekmişiz dedirten boykot. lan biz ne ara israil'e böyle göbekten bağlandık? one munite diyerekten uluslararası camiada haddinizi bildirmemiş miydik biz size? demek bundan ses çıkarmadınız. biz zaten havada karada s*kmişiz bırak bişey yaptığını sansın dediniz. vay anasını be bizde ne sevinmiştik ya... neyse heronlar bi gelsin de görüşecez sizinle.
(bkz: microsoft xp)
(bkz: microsoft vista)
(bkz: mirosoft seven)
(bkz: microsoft office 2003)
(bkz: microsoft office 2007)
hepsi microsoft israel tarafindan gelistirildi...
(bkz: intel micro chipler) israel tarafindan gelistirildi. kullandiginiz bilgisayardan hesap makinesine kadar hepsi israel mali...
(bkz: anti virus software)
(bkz: firewall)
ilk anti virus ve firewall prensipleri israel ordusu IDF tarafindan hacker saldirilarina korunma amacli gelistirildi.
(bkz: cep telefonlari) cep telefonu'nun calisma prensibi israelde gelistirildi. nitekim ilk cep telefonu firmasi motorola da israel firmasidir.
(bkz: kamerali cep telefonlari) kendileri israelde gelistirildi...
(bkz: voicemail)
(bkz: icq)
(bkz: msn massenger)
(bkz: skype) vs. nitekim calisma prensipleri icq'ya dayanir *ve her attiginiz mesaj israele para kazandirir...
(bkz: google) arama algoritmasi israelde gelistirimistir.
(bkz: mastermind)
(bkz: afrikadan gelmeyen elmaslar) israel, kanli elmaslari kabul etmeyen ilk ulkedir. bu tarz elmaslari satin alarak hem israel devletinin yaninda olma politik gorusunu hem de guzel gozukmeyi goze almis olur.
intel işlemcili bilgisayarla, israil'i protesto etmek!
boykot edelim etmesine de, o marka, bu marka derken zaten geriye bir şey kalmıyor ki. haydi bir kaçını boykot ettik diyelim. ama günlük yaşamımızı etkileyecek o kadar marka var ki, tamamen boykot edilmesi imkansız.
çok önceden de yapılan eylemlerden birisidir. bir dönem yine vardı böyleleri, coca cola almazlar, nestle ürünlerine dokunmazlardı. sonra bu akım yavaş yavaş söndü tekrar herkes yemeye içmeye başladı onlardan. şimdi yine başlamış. yakında yine söner, çok da fark yaratacak bir şey değil.
bir eylem biçimidir. fakat ortada acı bir gerçek var ki; bizim onları boykot etmemizin onlara ne kadar koyacağı muamma. fakat onların bize amgargo koyması halinde durumun pek de iç açıcı olmayacağı gayet açık ve net, zira geriye bizim ürettiğimiz sadece (bkz: yoğurt) ve (bkz: ekmek) kalıyor kanımca.
geçmişteki boykot faaliyetlerimiz düşünülünce hiçbir sonuç çıkmayacağının kesin olduğu eylemdir.
fransa meclisi ermeni soykırımını kabul edince fransız arabalarını yakmıştık, sonuç ne oldu peki? kısa bir süre sonra aynı tas aynı hamam
bir ara çin mallarını boykot edenleri hatırlatan başlık.o zamanki boykotçular ellerindeki mouseları ters çevirince acı gerçeği görmüşlerdi.şimdikiler ne zaman görecek acaba.
coca-cola ve nestle türkiyede hiç satmasa batar mı acep sorusunu akıllara getiren akıldan yoksun beyinlerin, iş yok laf var sloganlarına uygun olarak gerçekleştirdikleri propaganda.