yürürlüğe girmiyecek olan yasaktır girse bile proxy var hide ip var farketmez bana en baba olmazsa 1 km menzilli wifi alıcımı açar wifi patlatır oradan indiririm o adamın başı yanar yine bana birşey olmaz.
asgari ucret maasla calisan bir insan bir muzik dinlemek icin 17 tl veripte nasil cd alsin dinlesin. o matiga bakilirsa korsan cd de yasak. herseyden onemlisi yeni gelistirilen teknolojiyle cd kopyalamakta tarih oluyor. yeni uretilecek olan cd ler hicbir sekilde kopyalanmiyor. alin simdi o bilgisayarinizdaki cd reiter ve dvd reiter ları kaldirin çöpe.
zaten film indiren kalmadigi icin pek gecerli bi yasak sayilmaz. binlerce online full hd film izleme sitesi varken neden indirerek vakit kaybetsinki insanlar? inerken bekleyecegi surede filmi izler zaten.
internete yuklenmis filmleri google (eger telif hakki alinmissa) siliyor zaten. eger her film yapimcisi tipki cem yilmaz'in g.o.r.a filmine yaptigi gibi filmine sahip cikarsa boyle bir kanuna da gerek kalmaz.
Uygulanirsa denetimini nasıl bir sistemle yapacaklar merak ediyorum. En kötü interneti hizli olan bir kafeye giderim indidirim filmi mi müziğimi atarim usb ye ya da hariciye.
yasalarla bu iş olmaz. olacaksa interneti kökünden kesmek gerekir ha kesebilirseniz olabilir yok eğer kesemeyiz diyorsanız ne diye kendinizi kandırıyorsunuz?. ha çok istiyorsanız sanata desteği fiyatları aşağı çekin kardeşim. bu zamanda asgari ücret bir ailenin kirasına yetmezken siz insanlara sanatmı sunduğunuzu söyleyeceksiniz? insanlar kendi dertlerine düşmüşken birde onlarda fahiş fiyatlar talep edeceksiniz talepte düşünce hemen işin kolayına yasalara sarılın bence bu çözüm değildir sevgili sanatçılar ve severleri.
Gençlik bitkiye döner, sıkıntıdan iyice depresifleşir, halkın ruh sağlığını kötü etkiliyorlar efenim.
Sanata saygı diyen kanuncularımız bir de maaşlara zammı, öğrenci burslarını daha aktifleştirmeyi düşünseler!
2002 yılında yıllık satılan albüm sayısı 70 milyon küsür
2009 yılında satılan yıllık albüm sayısı 6 milyon. herşeyi açıklıyor heralde.
müzisyen kazanamıyor artık.