kesin ölüme neden olmaktadır. Baktığımızda psikolojik olarak etkilenip bütün belirtilerini hemen hissetmeye başlarız. internet yerine doktor randevusu almak veya doktora gözükmek en mantıklısıdır.
Araştırılan hastalığın belirtilerinin sizde olma olasılığı yüzde yüzdür. Son baktığımda beyin kanaması geçireceğime inanmıştım. Doktora gidin, bakmayın.
diyip beyin kanaması geçiriyomuşum.
aynı anda kolon kanseri, brusella hastalıklarına sahip olmakla beynizizde tümör varmış gibi olmak arasında gelip gitmenize sebep olacak ardından da sadece bir osurukla sağlığına geri kavuşup " haaa. bişeyim yokmuş" demenize sebep olabilecek eylem.
inanılmaz sinir bozucu ve türk halkında sıklıkla görülen durum.
bir de test sonuçları alınır, doktor randevusu ertesi gün ya da daha sonraki bir zaman ise hlc, sts, aks gibi kısaltma değerlerini inceleyerek kendine hastalık tayin etmek var.
kişi kendinin doktorudur tamam da bu kadar da değil amk.
Eğer karşısındaki kişinin hasta bir insan olduğunu bilip ona göre insana hak ettiği şekilde bilgi verseler bunlar olmazdı insanlar internette saçma bilgi kirliliğine maruz kalmazdı.
Ya allah aşkına devlette ki doktorları biliyoruz adam lutfettmiş gibi konuşuyor. La götüm işin tanı ve tedavi bunun içinde bana hastalığımla ilgili bilgi vereceksin. Adam söylemiyor reçete yazıp gönderiyor.
Ama özel hastanede profesör bile karşısına alıyor uzun uzun anlatıyor saçma sorularına cevap veriyor.
Sonra doktorların en sevmediği hasta tipi olur bu tabi. Sen adama bilgi vermezsen adam illa ki araştıracak sevmezse de çok ta fifi amk.
Basit bir mikrop kapmıştim internetten araştırdım karaciğer kanseri olabilirmisim onu da araştırdım yaşayan yok nerdeyse 1 ayda iyilestim ama öleceğimi diyordu kerata.
hastanın bilinçli olması ve hastalığın iyileşmesi için önceden bazı önlemler alması, ayrıca olası senaryoları okuyup asıl teşhiste karşılaşacağı sonucu kabullenmesi açısından iyidir. ciddi hastalıklarda erken teşhis hayat kurtarır, eğer hastanın hastaneye gidecek gücü yoksa olası senaryolara göre hareket edecek ve bir bakıma hastalığı teşhis etmeden iyileştirme sürecini başlatacaktır.
ancak son tahlilde yapılacak teşhise itiraz edilmemelidir çünkü o teşhis, doktorun hastayı muayenesi sonucu konulmuştur.
bu teşhisin doğruluk olasılığı > olası senaryoların herhangi birinin gerçekleşme olasılığıdır.
sonuç olarak, bu durum "turp gibiyim, bir şey olmaz" deyip ertesi gün hastanelik olmaktan evladır.