instegrama koymak için hem yürüyüp hem selfie çekmeye çalışırken yüz üstü yere kapaklanmış olanına denk gelmişliğim vardır yakın zaman önce. önüne bakmadığından ayağı boşluğa geldi böyle öne doğru birkaç adım attı koşar vaziyette düşmemek için ama toparlayamadı yüz üstü kayarak 1-1.5 metre kadar sürüklenip kendi canını acıttı. çanta bir yere fırladı telefonda fırladı gitti caddenin ortasına.
hayır ne gerek var günde 156 tane selfie çekip oraya koymaya. böyle yerler iletişim amaçlı tasarlanmış yerler. koyarsın en fazla 20-30 tane fotoğrafını arada sırada paylaşımlarda bulunursun yeter işte. 2500 tane fotoğraf koyunca ne oluyor anasını satayım. suratını çekiyor görüyorum. bir düz durup çekip koyuyor bir sağ profilden bir sol profilden. ya arkadaş hepsi sensin işte antik mısırlı mısınız siz ki profilden profilden çalışıyorsunuz..
Malzemeler:
uzun bitkilerin, çiçeklerin ya da bodur ağaçların bulunduğu bir ortam. Manzarayı cepheleyen büyük bir kaya ya da mümkünse hamak, salıncak benzeri bir oturak. Ayağı biraz uzatınca üzerine koyulabilecek bir taş, tahta veya çıkıntı. Fotoğraf çekmek için bir makine ve bunu kullanacak bir kişi. Edebi-islami iddialı ve fazla lirik bir söz havuzu.
Hazırlanışı:
mevcut malzemelerden manzaraya gelinir. Kişi arkasını döner. Oturak olarak bahsi geçen şeylerden birisine oturur. bacağını 25 derecelik açıyla açıp ayağını taş veya tahtaya uzatır. Fotoğraf çeken cihaz ile bu fiilin faili yerini alır. Fotoğraf objesi kişi arkadan manzarayı da kapsayacak şekilde çekilir. Ardından havuzdan seçilen sözlerden en alakasız olanı fotoğrafın altına eklenir. Ne zaman çekilmiş olursa olsun hashtag tbt yazılır. Ve paylaşılır.
genel olarak tespitler konsolide edilirse bu arkadaşların ortak özellikleri;
-tekne, gece kulübü gibi mekanlarda alkolsüz şampanya eşliğinde kutlama yapmak,
-pırlantaları görenlerin gözüne girecek şekilde görünür olarak takmak,
-abartılı makyaj,
-sonunda "nur", "su" olan isimlere sahip olmak,
-sahip olunan tüm marka ve etiketlerin tümünün görünür olması vs..