ilaç şifa mıdır zehir midir

entry3 galeri0
    1.
  1. ilaç şifa mıdır? Evet
    ilaç zehir midir? Evet

    Uzun yıllar araştırılmış, deneylerden geçirilmiş, test edilmiş bazı ilaçların hastalıkları iyileştirdiği doğrudur. Kontendikasyonu-yan etkileri en düşük seviyede olan ilaçlar bile doz aşımında yani tavsiye edilenden fazla kullanıldığında vücudunuza çeşitli zararlar verir, sizi zehirler, kalıcı hasarlar verir, hayatınızı karartır.

    Bazı ilaçlar ise yararlarından çok zarar verirler.
    En basit örneği antibiyotiklerdir. Yıllarca soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklarda doktorlar hastalara antibiyotk ilaçlar yazdılar. Şimdi artık yazmıyorlar. Eee ne oldu hani bunlar iyileştiriyordu?

    ilaç sanayisi için insanlar hasta değil birer müşteridir. Yeterli miktarda hasta yoksa bu sektör ne iş yapacak? Hastalık da olmalı, hasta da.Doktorlara haşa peygamber gibi iman edip sorgulamayan insanların bu işte suçu yok mu? Doktorlar tipik ortodoks tıp eğitimi aldıklarından bunları gündeme getiremezler. Tıp bir hizmet alanı iken artık günümüzde bir sanayi dalı olmuştur.

    ilaç- sağlık sektörü dünyadaki en büyük ekonomik sektörlerin başında gelir. Antibiyotik ilaç firmaları çok zengin oldu bu işten, çook.

    ilaçların zararları, ilaç zehirdirKimyasal ilaçlardan dolayı Almanya'da yılda 25.000, ingiltere'de 30.000 ve ABD’de 180.000 kişinin kimyasal ilaçlardan öldüğü bilinmektedir (Hans Weiss, 3 x taglich).

    Yani iyileşelim diye aldığımız ilaçlar bizi öldürüyor. ilaçlar kimyasal birer silahtır. Hayatınız kararmadan bunları öğrenmeniz faydalı olabilir.

    "Antibiyotik ilaçlar: Mini Atom Bombası
    Antibiyotik ilaçlar bağırsak florasını bozar. Bağırsak florasında ortaya çıkan aşırı zararlı bakteriler ve mantarların üretiği zehirli gazlar ve zehirli alkolleri elimine etmek için aşırı oranda B6, B12-Vitamini ve Folikasit harcanır. Buda homocystein oranının yükselmesine neden olur. Homocysteini B6, B12-Vitaminleri ve Folikasit Metionine çevirerek zararsız hale getirir.

    Homocystein LDL-Kolesterolunu oksitliyerek yapısını bozar. Oksitlenen kolesterol makrofaj tarafından mikrop olarak algılanır ve onu yok etmeye çalışır. Aşırı oranda LDL-Kolesterolu yiyerek ölen makrofaj hücrelerde, hücre aralarında, dokularda ve damarların iç yüzeyinde yağlanmalara sebep olur.

    Damar, hücere ve doku yağlanmasına sebep olan bu plaklar (artık maddeler, cüruf) hücrelerin beslenmesine engel olur. Buda beslenemeyen hücreler nedeniyle kişide sürekli açlık duygusunun ortaya çıkmasına neden olur ve kişi iştahım açıldı diyerek sürekli yemek yemek zorunda kalır. Bu nedenle bağırsak florası bozulanların et ve et mamüleri yememeleri gerekir.

    Almanya’da Alternatif Tıp: Almanya’da Pacoe firması tarafından yapılan bir araştırmada insanların % 80 oranında Alternatif Tıp’a güvendiği, ve sadece % 12′sinin ise Ortodoks Tıp’a itibar ettiği tesbitedilmiştir. (Naturheilkunde 10/11.04.44) Avrupada üretilen doğal ilaçların % 45 Almanya’da üretilmekte ve Alman firmaları 3. Dünya ülkelerinden getirtikleri ham maddeyi işleyerek milyarlarca dolar kazanmaktadırlar."

    Kanser endüstrisi -kanser hastalığı mı demeliydik yoksa- milyarlarca liranın döndüğü devasa bir alandır. Diğer kronik hastalıklar da böyledir. Kalp-damar hastalıkları, diyabet, anemi vb. hastalıklarının tedavisi-ilacı bulunmuş bile olsa bunlar duyurulurmu, uygulanır mı? iki-Üç ayda bir hasta iyileştirilirse sonra ilaçlar kime satılacak? Ömür boyu satmak varken...


    (Sabah saat 9 ' dan beri yazıyorum)

    (bkz: işte bunlar hep tıbbi terim)
    1 ...
  2. 1.
  3. şifadır fakat yan etkileri mevcuttur ve her ilaç karaciğere %0.1 değerinde zarar verir diye biliyorum. * mesela uyuşturucularında yan etkileri olarak etkileri veya bazılarındaki kafa etkisi tamemen yan etkiden geliyor diyebiliriz *
    0 ...
  4. 2.
  5. Dozun belirlediği cevabın sorusudur.
    0 ...
© 2025 uludağ sözlük