ilerleyen teknoloji çağında lazım olacak tavsiyelerdir.
ilk tavsiyem rus malı olsun. adamlar bu işi cidden iyi yapıyorlar. arabayı almandan mekiği ruslardan alacaksın.
ikinci tavsiyem ise kilometresine bakmadan alın. zaten bir kere uzaya çıkıp gelse 1.012.147 km ediyor o yüzden sayıya çok takılmayın. son olarak da temizini bulmaya çalışın. hayırlı pazarlar olsun...
Dış gövde kaplamasının hangi alasimdan imal edildiği hayatı önem taşıyor zira kutlenizi sonsuza yaklaştıran hızlara çıkarken motorunuzun itiş kapasitesi değil govdenizin sağlamlığı önemli.
Uzayda hava yok dolayısıyla sürtünme oluşmadığı için gövde ısınmıyor ama atmosferi olan bir gezegene iniş yapıyorsanız yanabilir yani makine.
-en son ne zaman ışık hızına ulaştığını mutlaka öğrenin..
-kalkanlarının en son ne zaman kullanıldığını da mutlaka öğrenin.. test edin mutlaka, taş fln atın tak sesi geliyorsa çalışmıyordur.. yoksa o taş ulaşamamalı zaten.. tıkırt sesi geldiyse bir nebze olsun çalışıyor demektir, incemeleye devam edebilirsiniz..
-dümeni kontrol edin, dümen çok önemli.. dümen çeviremezsiniz sopa gibi dimdik ilerlersiniz maazallah ilk bulduğunuz göktaşına bindirirsiniz..
bunlar ilk etapta dikkat etmeniz gerekenlerdir, koltuğu, camdaki çiziği fln hiç takmayın derim..
-ha bir de iklimlendirme sistemi önemli.. havasızlıktan gebermemek lazım ki dümen çevirebilesiniz..
sormak istediğiniz sorular olursa özel mesajdan ulaşabilirsiniz..
Experte sokmadan sakın almayın. Bir de ultra sonik iticilerine segman atılmamış olanları tercih edin. Sonra sürekli itici istiyor ve ustasını bulmakta zor oluyor.
Işık hızına çıkacağınız zaman fren tutuyor mu dikkat edin. benimki tutmamıştı ineceğim yerden birkaç evren atlamıştım. yerimi bulana kadar canım çıktıydı.