idrak yolları enfeksiyonu

entry52 galeri0
    27.
  1. 26.
  2. + nedir doktur hastalığım. deyiver hele.
    - idrak yolları tıkanmış.
    + ne yapcez dohtur?
    - açaçağız. bu yaştan sonra biraz zor ama.
    + neyse gereğini yapın doktur. para möhim değel.
    - harfiyen bu yazdıklarıma uyacaksınız.
    + peki.
    / - hızlandırılmış okuma kursuna gidilecek.
    -acilen kitapevine gidilip önce dünya klasikleri sonra yakın tarih sonra güncel kitaplar alınıp, sabah öğlen akşam okunacak.
    + ama doktur! şunun yok mu bi kolayı. paris, cafe champ elysees falan he?
    - sen hala burdamısın. çık dış...!
    1 ...
  3. 25.
  4. Kusma varsa akut enfeksiyona dönüşmüştür, iğne tedavisi uygulanır. istifra ile seyreden hastalıklar tehlikelidir, acil doktora gidilmelidir.
    0 ...
  5. 24.
  6. 23.
  7. pek çok kişide var olan çok şükür bulaşıcı olmayan hastalık türüdür. allah herkesi korusun derim. bu hastalığa sahip olmaktan ziyade hastalığa sahip olan kişilye baş edecek olmak daha korkutucudur. sabredebilen kişinin ellerinden öperim.
    2 ...
  8. 22.
  9. benim, bir türlü teşhis konulamayan hastalığım *. ama ben dinliyorum, anlamaya da çalışıyorum ve hatta anladığımı sanıyorum, ancak yanılıyorum...
    1 ...
  10. 21.
  11. 20.
  12. her insanda az ya da çok doğuştan olan yaradılış hediyesi durumdur.
    0 ...
  13. 19.
  14. söyleneni, konuşulanı ve bilumum algı gerektiren eylemleri idrak etme yollarında ki enfeksiyondur. enfeksiyonu kapmış insanlar etrafımızda bol miktarda mevcut olup, sayıları gittikçe artmaktadır!
    0 ...
  15. 18.
  16. bulaşıcı bir hastalıktır. en belirgin belirtisi belli bir belirtisinin olmamasıdır.
    1 ...
  17. 17.
  18. 16.
  19. günümüzde insanların çokça yakalandığı bir enfeksyondur.sari hastalıklar gibi her yerimizi kuşatmıştır.

    (bkz: kürt açılımı)
    2 ...
  20. 15.
  21. bu hastalığa yakalanan kişiye doğal olarak hastalığını bile anlatamazsınız. zor bir süreçtir. tedavisi konusunda kesin bir çözüm bulunmamakla birlikte için umut verici çalışmalar yapılmaktadır.
    (bkz: izahiyet teorisi)
    6 ...
  22. 14.
  23. kişinin ısrarla anlamayı reddetmesi üzerine konan teşhistir. belirtileri basittir, 1893837 kere anlatılan olayı ısrarla götünden anlamaya devam eden herkes bu hastalığa yakalanmıştır. tedavisi de basittir " koy götüne rahvan gitsin ".
    1 ...
  24. 13.
  25. intrakranial kalsifikasyon,serebral ödem..vs** birlikte seyreden sss üzerinde etkili olan enfeksiyon sebebinin tam olarak nedeni bulunamamış etkileri maalesef kalıcı olan amansız elim bir nevi gerizekalılık.*
    0 ...
  26. 12.
  27. antibiyotik fayda etmez. kalıcı etkileri olabilir.
    0 ...
  28. 11.
  29. günümüz toplumunda insanların birbirini yeterince dinlememesinden kaynaklanan ve bu yüzden her 10 kişiden 9'unda görülen ve yine bu 10 kişi içinden hastalığa yakalanan 9 kişinin ısrarla bu hastalığı reddettiği (horlamayı reddetmek gibi) evlerden ırak hastalık. kişiye bişey sorulduğunda saçma salak cevaplar verme,bi durum açıklanmaya çalışılırken boş boş yüze bakma gibi belirtileri bulunur. her insan zaman zaman bu hastalığa yakalanabilir, gayet normaldir. ama abartmamakta fayda vardır.
    2 ...
  30. 10.
  31. 9.
  32. 8.
  33. 7.
  34. Hafif bir şuursuz tosbağalık durumundan ebleklik mertebesine kadar değişken klinik özelliklere sahip, evlerden ırak kronik bir hastalık olup tedavisinde tez vakitte kişiye kızılcık sopası marifetiyle 5x3 aç karna kötek terapisi uygulanmalıdır.
    0 ...
  35. 6.
  36. beyinde merkezi sinir sisteminde ki nöronların görevini yapmayıp afferent sinirlerden alınan uyarıları efferent * sinirler aracılığıyla beyine iletmeyen sinir impulslarıdır.
    (bkz: böyle başlığa böyle entry)
    0 ...
  37. 5.
  38. Bütün muafazakarları şeriatçı sananlar ile bütün laikleri kafir sananların ortak yakalandıkları hastalıktır.
    2 ...
  39. 4.
  40. beyninin yüzde 1'den de az kısmını kullanan kesimden insanların maruz kaldığı hastalıktır..
    1 ...
  41. 3.
  42. Bazılarının bu lafı sakız gibi kullanıp bir de yalnızca belli bir kesim üzerine kullanımıyla anlamını yitiren klişe sözler.
    1 ...
© 2025 uludağ sözlük