Microsoft To Do: Outlook ile bağlantılı çalışan bu uygulama sayesinde, görevlerinize alarm kurabilir ve bir liste halinde görüntüleyebilirsiniz. Tüm cihazlar ile senkronize olarak çalışmaktadır.
Notebloc : Fotoğrafını çektiğiniz belgeleri PDF dosyasına çevirip, başka uygulamalar ile paylaşabilirsiniz.
Flat Equalizer: Android cihazların bazılarında mevcut ses ayarları oldukça yüksek olduğu için kulaklık olmadan video izlemek büyük bir işkence olmaktadır. bu uygulama sayesinde sesi azaltabilir ve kulaklıklara elveda diyebilirsiniz.
her gün 5 ölçekli bir sistemde o günün nasıl geçtiğini notladığınız, isterseniz de o güne dair not düştüğünüz bir takip programı.
kendinizi kötü hissettiğiniz bir gün, oraya girip kötü puan vermek ve neden kötü geçtiğini yazmak sonradan bakıldığında güzel bir perspektif sunabiliyor. dahası, bir ay bittiğinde şöyle bir bakıp o ay ne kadar mutlu olduğunuzu ne kadar üzüldüğünüzü görüp hafızanızın oyunlarına yenilerek kendinizi üzmeyi bırakabiliyorsunuz.
diyelim ki geçen ay çok yoğundunuz, çok kötü haberler aldınız haliyle de her güne düşük puan verdiğinizi sanıyorsunuz ama bir de bakmışsınız ki aslında o ay kadar da kötü geçmemiş. aslında kendinizi durumları olduğundan daha kötü hatırlamaya şartlandırmışsınız mesela.
dürüstçe kullanıldığında epey faydalı bir program bence.
1) Universal Copy
Tüm uygulamalarda kopyalama yapmayı sağlar. (Uygulama izin vermese bile)
2) Snapseed
Fotoğraftaki sivilceyi silmeye kadar pek çok düzenleme özelliği olan fotoğraf düzenleyici.
3) Timbre
Ses kesme ve düzenleme uygulaması
4) Fenix
Twitter'ın lite versiyonu olarak düşünebilirsiniz.
5) Autoset
Uygulamaları otomatik olarak ayarlamaya yarar.
6) Prisma
Sanatsal düzenleme uygulaması.
7) Soundhound
Dinlettiğiniz sesin hangi şarkıya ait olduğunu bulur.
8) Signal
Kriptolu mesajlaşma uygulaması
9) Duolingo
Aşamalı olarak ingilizce öğrenme uygulaması
10) Öğrenci Kariyeri
Öğrenciler için burs ve haberleri bildirim almayı sağlayan uygulama.
Daha önce okuduğum bir yazıya ait sıralamayı kopyaladım. Epey faydalı olduğunu düşünüyorum. Siteye girerek indirme bağlantılarını ve daha fazla detayı da bulabilirsiniz.
Çevrenizdeki restoran ve kafeleri gösteriyor ve menülerini görerek istediğiniz siparişi verebiliyorsunuz. Dakikalar içinde kapınızda oluyor. Üstelik kartınızı sisteme kaydederseniz ödeme derdi de olmuyor. Ben çok beğendim, tavsiye ederim.
tv time: bir zamanlar netflix yokken, hangi dizide hangi bölümde kaldık olayı vardı. işte bu uygulama o uygulama. Tek işlevi, hangi dizinin kaçıncı bölümündesiniz de değil elbette. Izlediginiz diziler hayatınızdan kaç saat çaldı? sorusuna da cevap veriyor. Bir de, yeni sezona kaç gün kaldığını de uygulamadan görebiliyorsunuz.
moviesfad: bu da tam olarak film aplikasyonu. Zamanında tinq vardi, hangi filmi izlediğimizi yazar ve puan verirdik. Bu uygulamada daha fazlası mevcut. izleyecekler listesi yapabilir, izlediklerinizi izlediginiz tarihe göre ekleyebilir, listeleyebilirsiniz. Ayrıca, vizyon filmlerini, dvd'si cikan filmleri, vizyona girecek filmleri de görebiliyorsunuz.
Videoder: neredeyse bütün video sitelerinden video indirmenizi sağlar.
aptoide: Google play Store alternatifidir. iş görür.
download+: Twitter videolarını indirmenizi sağlar.
yowhatsapp: WhatsApp'in biraz değişen ve gelisenidir. Neticede yine WhatsApp tır ama video gönderirken boyut sınırı yoktur, video kalitesini düşürme yoktur. Ayrıca WhatsApp durumlarına baktığınızda baktığınız karşıdaki kişi tarafından görülmez. Mavi tıkı filan da kapatabilirsiniz.
Sofascore kesinlikle.
Canlı maç sonuçlarından oyuncu istatistiklerine kadar her şeyi bulabileceğiniz uygulama.
Ayrıca golleri de ücretsiz izliyorsunuz gol olduktan kısa bir süre sonra.
Arayüzünün şık oluşu ve reklamların yok denecek kadar az olması başka tercih sebebi.
arcai.com's netcut;
bağlı olduğunuz wifiye bağlanan herkesi görebilir ve dilerseniz onların internetini yavaşlatabilir yada kesebilirsiniz. böylece tüm internet size kalır. yalnız sizin yaptığınız öğrenilirse her internette sorun olduğunda sizden bilirler.
z-anti;
gene benzer şekilde aynı wifiye bağlı olduğunuz cihazların internet loglarını tutabilirsiniz. ekranına mesaj gönderebilirsiniz. bulunduğu sitedeki fotoğrafları değiştirebilirsiniz. indirdireceği dosyayı değiştirip ona kendi virüsünüzü dahi indirttirebilirsiniz. daha birçok özelliği var bu z-anti'nin.
yalnız şöyle bir sıkıntı var ki; bunlar play storeden indirebileceğiniz uygulamalar değil. güvenilir bir siteden indirmenizi tavsiye ederim. aksi takdirde telefonunuza girebilecek virüslerden ben sorumlu değilim.
"Bir ekranda iki ayrı pencere bulunan bir web tarayıcısı. ilk pencerede haberlere göz atarken, ikincisinde videoları oynatabilir, sosyal medya hesabınızı ziyaret edebilir veya bir kitap okurken çevrimiçi oyun oynayabilirsiniz. Basitçe, internete iki kat daha fazla göz atabilirsiniz."