dün gece dorock'da dinledim de, baya başarılılar. normalde sevmem böyle dj işlerini. ön yargım vardır yani ama bunlar olmuş. seyirciler neden hoşlanır tam olarak saptamışlar.
müzikten biraz anlayan, ve yaşı belirli bir haddi geçmiş kişiler burada bir müzik devrimi olduğunu anlayabilir.
öyle zıt iki kutbu birleştirmişki, sanki bozkurtlarla komunistlerin el ele dünya barışını sağlaması gibi bir ütopya çıkmış ortaya.
bakın beyler bayanlar, bu müziğin nirvanasıdır.
bul beni yasin.
bir küçük resim https://www.youtube.com/watch?v=_MTss2pttQ4
Şarkıları bir bir keşfettikçe abi sen ne yaptın dedirten prodüktör.
Setler sağlam, düzenlemeler harika.
Sabahlar olmasa da olur. Hey hey hey douglasss !
(bkz: Deterjan)
Bireysel ve Mode Xl olarak yaptığı işleri zaten çok severdim. Geçende arkadaşlarım kendi aralarında konuşuyordu hey douglas şöyle böyle övüyorlardı. Ondan sonra dinlemeye başladım ve baktım bizim veyasinmiş bu işleri çıkartan.
Birkaç parçayı dinledikten sonra hemen indirdim tüm kayıtlarını.
Farklı bir tarz ve bazen mekanlarda denk de geliyorum. Ben geç kalmışım dinlemeye. Böyle devam etsin, gerçi o işini bilir.
çevirmeli telefonla hugo ya bağlanmaya çalışan nesille 2010 lardaki house soundunu doğu ile batıyı türkülerle birleştiren dj. muazzam bir sound var parçalarında.
eski kafalı mahmut orhan da denilebilir.
1994 sonrası pek anlamayabilir back soundlarını, ama bizim gibi eskiyen antikaları çok çok eğlendiren değişiktir.
Edit: bu şarkıları 70-80 arası doğan abinize ablanıza dinletirseniz ‘bu ne mına koymuş şarkının’ diyebilir. Tamamen 80 lerde doğup büyümüş ne millenium ne de eski kafalı olabilen tam bir fıtık olarak kalmış bizim çağımız insanlarını eğlendiren bir sound.
veyasin'in adeta pavyon ve amerikan barlarda çalınması için anadolu türkülerini, türk sanat müziğini, pop müziği dubstep ile harmanlayıp rework yapması ve sahne adı olarak hey douglas'ı seçmesi olayı.
ortaya çıkan eserler muhteşem.
jenerasyon değişiyor, işletmeciler bu ankara bebesinin işlerini artık dikkate almalı.