öğrenci evlerinde bilgisayar başında oturup ya da keyfi yerinde bir bünyenin erinip, kültablasını mutfaktan getirmek yerine sigara külünü olmadık yerlere boca etme halidir.bu kül döküm yerleri;
-kağıtları şekillendirerek oluşturulan çukura dökmek
-eline dökmek
-mumluk içine
-biten paketin içine
-bitmemiş paketin jelatininin içine
-yeni açılmış bir paketin üstündeki yırtılan küçük folyölü kagıt içine
-biten bira şişesi içine
-çay bardaklarının içine
-tabakların içine diye devam edip gider.acaba başka neler kullanıldı ki ?
0.5 ltlik pek şişede az su bırakmak sureti ile kül tablası şeklinde kullanmaktır. kapağının da olması küllerin etrafa dökülme riskini en aza indirmektedir.
etrafına bakındıktan sonra kültablasını bulamıyorsanız, bu ihtimalin gerçekleşmesi %99 dur hele üşengeç biriyseniz, kültablasına bile ihityaç duymazsınız.
ziyarete gittiğiniz ev eğer kız eviyse çiçek saksısında, erkek evi ise cd poşetlerinde (bazen de cdlerin üzerinde), iğrenç birinin evi ise de tabağın bardağın filan içinde izmarit görebilirsiniz.
diş hekimliği 2 sınıfta diş tedavisi dersinde alçıdan çene modelleri çıkarılmaktadır.
ödevleriniz bittikten sonra alt çene ile üst çene bir düzlemde birleştirilir yemek borusa bakan taraflarından. kuvvetli bir yapıştırıcıyla yapıştırılır.dişer düzleme değil havaya bakmaktadır.
bir kaç diş* angulduruva denilen aletle* diş etine kadar kazınılır.
işte yeni kültablasınız hazır *
kazınılan dişlere sigaranızı rahatlıkla koyabilirsiniz, damak ve alt çenede dilin bulunduğu kısımlarda külleri dökmek için ideal çukurluklardır.