genellikle saçmaladıkları veya sabit bir fikre sahip olduklarından insanın kafasını duvarlara vurası gelir.körü körüne bazı şeyleri iddaa etmek olgusu insanı çileden çıkarır.sonunda haklısın deyip kapatmalı konuyu.bir daha da konu siyasete geldiğinde ben anlamam deyip çekilmeli kenara maazallah sonra işin kavga noktasına gelmesi var.
türk kültüründe "hatun" kavramı çok önemli bir yere sahip olduğu için gerçek olmayan durumdur.
zira orta asya türk toplumuna bakıldığında hatunlar kağan' ın sağ tarafına oturur ve kurultaylara katılırdı.
bir türk kağanı "hatun" a söz hakkı tanıyıp onun fikirlerini tartışıyorsa, senin benim bundan kaçınmamız hiç bir şeyi değiştirmez.
üniversite ortamı da dahil olmak üzere tanıdığım kadınların neredeyse tamamının siyaset ile alakası olmaması, olan azınlığın da ak parti kömür dağıtarak iktidar oluyor yüzeyselliğinde siyasi bilgilerinin olması nedeni ile haklı olarak yapılan davranış.
aynı şekilde çoğu kadın ile müzik ve sinemadan da konuşulmaz. sahi biz ne konuşuyoruz lan kadınlarla.
mevzu bahis kadın-erkekse; genelde erkeğin kendi temelsizliğinden kaynaklanan durumdur ki bu durumda yapabileceği tek akıllıca şeydir.
"ben x kişisini/akımını/ideolojisini savunuyorum" dediğinde, "neden?" gibi basit bir soruyla çökecek olan kişiler, "politika" lafını ağızlarına almasındır zaten.
hatun kişi siyasetle ilgili bir bölüm mezunuysa hele hele, fena halde elinize verebilir, aman tikkayt.
kızla ters düşme korkusu yüzünden gerçek fikirlerini açıklamaktan korkan erkeğin eylemidir. bir kıza kendini beğendirmek ve bu beğeniyi korumak için bu kadar aciz duruma düşmemek gerekir.