Allah düşürmesin bir insanın gideceği en zor yerlerden. 6-7 aydır 3 farklı hastanede operasyonlar geçirdi annem cidden çok yorulduk. Şimdi görünce tüylerim diken diken oluyor.
şükretmek ve ibret almak için birebir mekan...
türlü acılara şahitlik yapan, türlü sevinçlere de ortak olan mekan...
hayatın başladığı ve sonlandığı mekan...
demetevler ile macunköy arasındaki istasyondur aynı zamanda. 12. cadde üzerinde bulunur. ismini yakınındaki ankara onkoloji hastanesinden alır, çıkışından otobüs de kalkar.
Neredeyse her gidişimde, gidiş sebebimden başka türlü türlü tanılar alarak çıktığım kurum. Hani bir kere de şey olsa "ya buna mı geldin evladım turp gibisin maşallah" mutlulukan ağlasam bu sefer...
devlet-üniversite-eğitim ve araştırma versiyonlarında wifi olmaz. özel hastanelerde oluyor. personel şifreyi veriyor.
devlet hastanelerinde wifi ye denk gelebilirsiniz lakin hemşire şifreyi vermez.
Hastane (eski adı: Darüşşifa), sağlık hizmeti verilen ve bu amaçla gerektiğinde hastaların yatarak tedavi oldukları kurum. Hastanelerde hastalar, paralı veya parasız olarak tedavi edilirler. Hastaneler, devlet hastaneleri, özel üniversiteler, dernekler, sigorta şirketleri tarafından ücretli veya ücretsiz olarak işletilirler. Geçmişte dinî organizasyon ve gönüllüler tarafından verilen hastane hizmetleri günümüzde doktor, cerrah, hemşire, ebe, eczacı gibi sağlık profesyonelleri tarafından verilmektedir.
Toplu halde yaşayan insanlar her zaman hastaları tedavi etmenin ve korumanın gerekli olduğunu düşünmüşlerdir. Nitekim hastaların tedavisi ve bakımı konusunda tarih boyunca şu veya bu şekilde çalışmalar yapılmış ve tedbirler alınmıştır. insanların temel gereksinimlerini karşılayacak şekilde düşünülmüş olan bu tedbirler, her zaman onların yaşadıkları devirlerin sosyal ve ekonomik şartlarına sıkı sıkıya bağlı kalmıştır.
Sağlıklı girsen ölüden farksız çıkarsın. Türlü kokunun barındığı, insanların çirkefleştiği, gizliden gizliye dikizledikleri, stajyerlerin kendini profesör konumunda gördüğü sevilmeyen hasta mekanı.