bugün

15 yaşımdan beri hastanelerdeyim, o hastane kokusu denen kokuyu hiç alamadım, hastane yemeğindeki herkesin bahsettiği o iğrenç tadıda hiç hissetmedim , ayrıca bahsedildiği gibi çalışanlar öyle havalı falan değiller , uzaktan izlenim o yönde olabilir, birkaçı mesleğini çok büyük bir istekle yapmıyor da olabilir , ama biraz tanısanız diğer mesleklerde olduğu gibi hem iyiyi hem de kötüyü içinde barındıran bir kurum olduğunu görebilirsiniz.
hemşire mekanıdır. (bkz: allah acil şifalar versin)
Allah kimseyi buralara düşürmesin..
(bkz: entry nick uyumu)
Sağlam girip hasta ciktigin yer.
Havasiz boktan mutsuz bir atmosferi olan yer. Bogazim agiriyor diye gittigim hastanetinin ortamini begenmeyip sigara yakarak cikan bir insanim.
dertlerinizi büyük sanıp sızlanıyorsanız mutlaka uğramanız gereken yer. kime dokunsanız bir hikaye.
Gerçekten allah muhtaç etmesindir. Girmek ayrı dert çıkmak ayrı dert olsa da sağlığına kavuşturan yerdir.
Kokusu bağımlılık yapan mekan. Bazı zamanlar oluyor olsa da koklasak diyebiliyorsunuz. Geceleri ayrı bi sakinlik, ayrı bi aile ortamı oluşuyor ama gündüzlerini sevmiyorum.

Allah yine de düşürmesin.
healer yuvası, area buff'ı olduğunu düşündüğüm mekan. hastalıktan ölüyor olayım ne bileyim bacağım iki yerinden kırılmış olsun, ateşim 40'ı geçsin hiç fark etmez o otomatik kapıdan içeri girdiğim an ne ağrı kalıyor ne ateş, ne de acı. hastaneye gidene kadar gözümden ateş çıkmış ağrı yüzünden. binaya girdiğim an hiç bir şeyim yok. doktor randevum var. adam bakıyor neyin var diyor. "ya şimdi bi şeyim yok da ama şuram böyle çok ağrıyor" deyince de doktor ciddiye almıyor.
Ülkemizdeki durumu.
Olsa bir dert, olmasa ayrı dert.
okadar amına koydun ki neyse
bende kız bakmaya gidiyorlar diyenin amına koyayım.
hasta olmanıza gerek yok. her daim ibret alınacak olan mekan.
insanlardan nefret ettiren yer. insanın doğasını görebiliyorsunuz ya da kapasitesi demeliyim.
Sağlıklı girsen ölüden farksız çıkarsın. Türlü kokunun barındığı, insanların çirkefleştiği, gizliden gizliye dikizledikleri, stajyerlerin kendini profesör konumunda gördüğü sevilmeyen hasta mekanı.

Allah düşürmesin.
Okuldur. Gidecez yine birazdan.
şuan bulunduğum yapıdır. cumartesi günü de çalışılır mı.
bes gunun sonun da yarın annemin taburcu olacağı yerdir.
balıklı rum hastanesi ve surp pırgiç ermeni hastanesi gibi ilginç hastanelerimiz vardır.
çalışmak istemediğim ortam. nefret ediyorum hastanelerden.
Hastane (eski adı: Darüşşifa), sağlık hizmeti verilen ve bu amaçla gerektiğinde hastaların yatarak tedavi oldukları kurum. Hastanelerde hastalar, paralı veya parasız olarak tedavi edilirler. Hastaneler, devlet hastaneleri, özel üniversiteler, dernekler, sigorta şirketleri tarafından ücretli veya ücretsiz olarak işletilirler. Geçmişte dinî organizasyon ve gönüllüler tarafından verilen hastane hizmetleri günümüzde doktor, cerrah, hemşire, ebe, eczacı gibi sağlık profesyonelleri tarafından verilmektedir.

Toplu halde yaşayan insanlar her zaman hastaları tedavi etmenin ve korumanın gerekli olduğunu düşünmüşlerdir. Nitekim hastaların tedavisi ve bakımı konusunda tarih boyunca şu veya bu şekilde çalışmalar yapılmış ve tedbirler alınmıştır. insanların temel gereksinimlerini karşılayacak şekilde düşünülmüş olan bu tedbirler, her zaman onların yaşadıkları devirlerin sosyal ve ekonomik şartlarına sıkı sıkıya bağlı kalmıştır.
ikinci evim oldu.
devlet-üniversite-eğitim ve araştırma versiyonlarında wifi olmaz. özel hastanelerde oluyor. personel şifreyi veriyor.
devlet hastanelerinde wifi ye denk gelebilirsiniz lakin hemşire şifreyi vermez.
içine girildikten itibaren, insanın nefes almasını zorlaştıran ve insanı derin karamsarlıklara iten pis yer.

Sevmedim, sevmeyeceğim..
istanbul'da 159 tanesi özel, 15 tanesi üniversite, 37 tanesi Sağlık Bakanlığı'na bağlı olmak üzere 231 hastane bulunmaktadır.