hürriyetin haberine göre birileri genel kurmay başkanlığı elektronik sistemler komutanı tuğgeneral münir ertanın yaptığı özel konuşmayı kaydedip youtube de yayınlamış. tsk`nın kuzey ıraka yapacağı harekatın 20-22 şubat tarihleri arasında başlatılacağını yazmışlar. 48 saat önceden bu bilgiyi youtubeden yayınlayan hainlerin allah belasını versin.
doğruluğu hiç inandırıcı olmayan, suları bulandırmaya çalışan haber. gazetelerin bunu vermesi de ayrıca düşündürücü. ayrıca diyelim ki doğru ve diyelim ki biz de inandık, buyurun burdan yakın:
benim tek bir şehidimin intikamını almak için milyar dolar da harcanıp binlerce uçak da kaldırılsa, neticede kaç teröristin etkisiz hale getirildiği önemli değil. beşse beş, onbeşse onbeş. bu habere kızanların mesela abisini terör örgütü şehit etmiş olsa, sadece abisini şehit edenlerin vurulacağı bir operasyon için en fazla ne kadar para harcanırsa vicdanen rahatsız olmaz? var mıdır bunun bedeli.
aylardır kuyruğunu kıstırıp kancık itler gibi kaçacak delik arayanların dimdik karşılarında olan türk ordusuna bu kadar kolay çamur atmasını biz anlarız elbet. şimdi bütün o molotof kokteylli serserileri, çadırla eylem yapan milletvekillerini (terörist vekilleri mi demeliydik!) ve daha nicelerini ırak'ın içlerine davet ediyoruz.
internetin olumsuz etkilerine ve zararlarina verilebilecek en guzel ornektir.
edit: eksi oy veren arkadas, sana nilufer timisi'nin "yeni iletisim teknolojileri ve demokrasi" kitabini okumani tavsiye ederim. tabi kitap okuyabiliyorsan.
hiç bir dayanağı olmayan doğan haber ajansı menşeili haberdir.
düpedüz propaganda olması ve sürmanşet olarak başlığında türkiye türklerindi yazan bir gazete tarafından* yayınlanması ise kafalarda soru işareti bırakır.
anlaşılmaktadır ki; günümüzde kim hangi tarafta ayırt etmek çok zordur.
köstebek ya da hain var diyebilmek için çok yetersiz bir haber. videodaki sesin sahte olup olmadığı bilinmiyor.
büyük ihtimal sahtedir ve operasyonu önceden bilen a.b.d'nin işidir. türkçe bir video ve bir de sahte ses kaydıyla videonun tuğgeneral konuşurken orada olan birinin kaydetmiş olacağı ve youtube'a koyduğu imajı verilmiştir. doğruluğuna ihtimal vermediğim bir hürriyet haberi. hürriyet'in hangi haberine tamamen inanabiliyoruz ki?