o kadar güzel kıyafetler varken hala bilmem kaç yıllık gelenekmişcesine sıkılmayıp da sanki mecburmuş gibi gömlek giyen ister erkek olsun ister de kadınların çok bariz bir şekilde kro gibi olmasıdır.
yahu o ne arkadaşım gömlek ne?, gömlek benim bildiğim kaldı 30 sene önceki bir haydi öylesine denenmiş tarz giyim şekliydi ne ya bu gericilik hala gömlek de gömlek!, başka paran mı yok, ne bileyim işte imaj mekırınmı yok onu giyince güzel olmuş mu diyorlar da seni kandırıyorlar bilemedim ki ne bu cahil ve yobazlık hala hayret bir şeysiniz inanın yahu!. gidip giyin şöyle t.şort olur ne bileyim işte yakalı uzun sweetler fransadan getirin üst baş da giyin birader ya bunuda mı ben söyleyeceğim ne kadar ilginçsiniz ne kadar pes!.
gömlek belirli bir zamanın kıyafeti değildir. dönemsel moda ve stil değişikliklerinden her zaman nasibini alan ve tercih edilen bir kıyafettir. tarkan bile imaj maker sahibi olduğu halde hala gömlek tercih edecek kadar cahil ve yobazsa, vay bizim halimize. (bkz: saçmalamada sınır yok)
bu kişi büyük ihtimalle müziğin ve filmlerin son kullanma tarihi olduğunu zannedip klasikleri bilmeyen kişidir. ergendir. bir direksiyon falan dinler, led zeppelin bilmez. (bkz: tumblr kızı)
çırak söylemidir. bütün hayatı boyunca esfanların yanında çıkarlık yapacağı için gömleğe ve kravat olgusuna uzak kalacaktır. belki düğününde akıl edebilir.
gerçekte böyle bir şeyin olmadığı büyük bir yalandır. hangi kızla konuştuysam hepsi de gömlek giyen erkeklerden hoşlandıklarını söylüyorlar. gömlek erkeği karizma gösterir diyorlar.
gömlek giyinip, 2-3 düğme açılmış, altına; pantolon ve sivri burun ayakkabı elde tesbihle tamamlanmışsa kıroluk belirtisi vardır. yakıştırılarak ve günün modasına uygun giyilen gömlek her zaman güzeldir.
beyaz spor gömleğin bir erkeğe nasılda yakıştığını herkesin bildiğini, düşündüğünü bilirken burda saçmalamanın dibini vurayım da popüler olayım akılda kalayım düşüncesiyle başlık açan bir yazar söylemidir. ha kıroluksa giysin o gömleği olsun valla bak kelimeye takılmayız.
yanlıştır. yakışana öyle güzel yaşıyor ki. öğretmenler, bankacılar ve bunun gibi bir çok gömlek giyen örnekleri vardır. meslek dışı giyenler de de yakışanlar çok fazla. onlar spor giymesinler.
üzerinde spor ayakkabı, jean ve t-shirt giymeye alışmış üniversite öğrencisi söylemi.
büyük konuşmaya malolabilecek derecede ileride devlet memuru olunca hey gidi günler dedirtecek söylem.