Programın amacı, gelişen fotoğrafçılık sektörüne fotoğrafın temel teknik bilgileriyle donanmış, sayısal teknolojileri ve bunların süreçlerini bilen elemanları yetiştirmektir. Fotoğrafçılığı bir çalışma alanı olarak düşünenler ve halen bu sektörde çalışanlar için uygundur.
1. yıl
UYGARLIK TARiHi
SOSYOLOJiYE GiRiŞ
iLETiŞiM BiLGiSi
GÖRSEL ESTETiK
TEMEL FOTOĞRAFÇILIK
FOTOĞRAF VE HAREKETLi GÖRÜNTÜNÜN TARiHi
TEMEL BiLGi TEKNOLOJiLERi
YABANCI DiL
2. yıl
SAYISAL FOTOĞRAFA GiRiŞ
SAYISAL FOTOĞRAF iŞLEME TEKNiKLERi
SAYISAL FOTOĞRAF BASKI TEKNiKLERi
KAMERA TEKNiĞiNE GiRiŞ
FiLM VE ViDEO YAPIMI
FOTOĞRAFIN VE KAMERANIN KULLANIM ALANLARI
TÜRK DiLi
ATATÜRK iLKELERi VE iNKILÂP TARiHi
anadolu üniversitesi üniversite mezunlarına sınavsız ikinci üniversite imkanı sunuyor.bu imkandan yararlanıp bu sene kayıp yaptırmayı düşündüğüm bölümdür.
sahi geçen sene sosyolojiye kayıt yaptırmıştım.ne oldu ona ?yok yok ama bu kez devamı gelecek.
ikinci üniversite olarak kaydolmayı planladığım bölümdür. gerçi insan kaynakları yönetimi de olabilir. hangisini vermek daha kolaydır diye düşündürendir aynı zamanda.
ikinci üniversite olarak aöf`e kayıt yaptırmayı düşündüğüm bölümlerden biri. büyük ihtimalle bu bölüme kayıt yaptırırım. zaten fotoğrafçılık ilgi alanım iş olanakları genişse sorun olmaz.
benim okuduğum bölümün adıdır. toplamda 2 senedir ancak yatay geçiş yapıp başka bir bölüm daha okusam mı diye düşünmüyor değilim. üniversite okumayı sevdim sanırım. öğretmenlerimin diksiyonu da çok güzel. arkadaşlarımla da iyi anlaşıyorum. kütüphanesi de var daha ne olsun.
En azından bana tecrübe olan bir bölüm. Tablo da hazırlamıştık ve evde duruyor 2 tane. 2. üniversiteyi okumak asla istemem. Hayalim kütüphane görevlisi olmak. Tam benlik bir meslek bence ya da part time market çalışanı olurum.