Akıl zekası ve duygusal zekanın aynı doğrultuda gitmediği durumlarda karşılaşılan bir yalnızlıktır...
Duygusal zeka, sosyalleşmemizi, ekipte yer alabilmemizi ve en önemlisi bundan keyif ve ihtiyaç duymamızı sağlayan bir zekadır...
Son yıllarda, işe alımlar da, bu zeka türü test edilmekte, ve en önemli kriter olarak kabul edilmektedir...
genel olarak iq su yüksek olan kişilerin eq sunun düşük olduğu ve dahilerin sosyal ilişkilerde çok başarılı olmadığı göz önünde bulundurulduğunda doğru olan önermedir.
Bütün cins kafaların yaşadığı şeydir. Zaten insan da yalnız doğar yalnız ölür. Mevzu bahis yalnızlık müşahhas olmasa bile mücerret manada yaşanan yalnızlıktır.
Gerçekten olduğuna inandığın fazla zekanı insanlar arasında üstünlük sağlamak için kullanırsan yalnızlık kaçınılmazdır.zeki insanların sosyal hayattan uzak olması birazda kendi tercihidir.
Fazla zekanın yalnızlık getireceğini sanmıyorum. Herhangi bir birey kalbini değilde zekasını kullanırsa ilişkide, işte o Zaman yalnızlığa mahkumdur. Mantık evliliği yapıpta Mutlu olduğunu düşünen nadirdir. Zekasını kullanıp ilişki yapan kişi herzaman bir yanı yarımdır. Mantık evliliğindeyse hiç evleneyin saygılar.
Yalnız başına beynini yerken işe yaramayacak zekanın yalnızlığıdır.
Çok zeki bir insansanız zaten başından iticisinizdir. Bir de kendinizi insanlardan soyutladınız mı iyice sevilmezsiniz. Arada seviyenizi düşürün. Her beyinden arkadaşınız olsun. Bir gece gidin mekana demet akalında eğleniyormuş gibi eller havaya yapın, başka bi gün pc başında beyin akıtın. Sonuçta herkesin zekasından faydalanacak değiliz.
Kiminin zekasından kiminin dostluğundan kiminin eğlenceli olmasından. Uyum sağlamadıktan sonra yalnızlıktan şikayet etmek kaçınılmaz.