kapatılmasını kişilerin belirlemesi gereken olay. birilerinin desteği veya gücüyle değil özgür ve hür iradeyle kapatılmasının mantıklı olacağını düşündüğüm vaka.
twitter denen ilet diyerek kapatılan siteleri gördükten sonra aman haaa.
-buyrun ne vardı?
-şeyy,biz grupçak sizi kapattırmak istiyok.çok popülersiniz,sonracıma bi sürü ezik yazarınız var,aynı şekilde bi sürü özenti fink atıyo,biz de bundan rahatsız oluyok.
-admin yapalım seni?acaip mala vurursun bak.
-olur abi.ne zaman başliim?
-hadi canım,yürü...
şunu x yapalım dostum diye mekana dalarak benim de destek olduğum kampanyadır. gerçek hayatta ezik, sanal ortamda popüler tipleri gördükçe haklı buluyorum.
sen kendini bilme, ya da eğitim düzeyin dü$ük olduğu için genç nesillerin kendin gibi olduğunu dü$ün, çok zamanımı çalıyor diye kapatılmasını iste. fakat youtube, youporn ya da ek$i sözlük gibi sitelere eri$im engellendiği zaman herkese küfret. sen kendini kontrol edeme git elalemin sitelerinin kapatılmasını iste.
(bkz: super)
Bu başlık altında toplumca kendimize sormamız gerekenler:teknoloji gelişirken acaba toplumun etik yargıları da değişecek mi?diye düşünmek gerek.Ya da toplum olarak bu türlü bir değişim için daha 10 senemiz mi vardı?Bu facebook işini toplum olarak hazmedemedik mi?
Facebook' a türlü sebeplerden ötürü bir türlü ısınamamış, hatta eski sevgililerinin çakışması yüzünden canı yanmış insanların galeyanından türeyen kampanya.
bilmem kaç yıl aynı sırayı paylaşmış insanın bulunup, 2 mesajdan sonra tekrar kayıplara karıştığını görünce "skiym senin gibi eski arkadaşı" dilekleriyle birlikte desteklenesi kampanyadır. kimileri için tabi.
kampanya yapmaya meraklı yazarların son kampanyasıdır. sanane arkadaş facebook'Tan ottan boktan. beğenmiyosan üye olmazsın, üye olduysan kapatırsın hesabı. facebook'ta sana bayılmıyo ya. milyonlarca insanın üye olduğu bir siteyi kapattırmak sana mı kaldı?