kişinin kendini bulamamasıdır bu hastalığın adı. En büyük hastalık bazılarının ruhunda olan şerefsizlik ipnelik hastalığıdır. Şiddet hastalığıdır ki bunlar kişiyi ölüme götürmez başkalarına zarar verir. tedavisi de mümkün değildir. çünkü kötü insan her zaman kötüdür.
kafası sadece başka insanların hayatına müdahale etmeye, onları ayıplamaya ve kendince çıkarımlar yapıp yargılamaya çalışan insanın ruhunun hasta olduğu açıkça ortadadır. eşcinsel insan bu insandan bin kat daha sağlıklı bir insandır.
Eşcinsellik hastalık değildir. Yönelim de değildir. Doğuştan gelen birşeydir kısaca. Yani " kim eşcinsel olmak ister ki " diye düşünülmesi gereklidir. (bkz: babası travesti olan arkadaşım var)
eşcinselliği hastalık olarak görmektir asıl kanserden daha kötü hastalık olan. madem sevmiyorsun, madem küçümsüyorsun, madem kendini daha üstün görüyorsun, en azından uğraşma! düşünmüyor musun neler yaşadı hayatta? düşünmüyor musun başka niceleri tarafından dışlandı, hor görüldü? artık şu at gözlüklerini çıkarsan da "insan" gibi davransan?!?
tercihler değiştirebilir, peki siz hiç bir travestinin offf yeter sıkıldım bu cinsel kimlikten biraz da hetaroseksüel olayım dediğini duydunuz mu?
hastalık olarak neden kabul edilmiyor bunu da anlamış değilim, belki cidden hastalık ve şayet böyle kabul edilse şimdiye kadar tedavisi bile bulunabilirdi...
ama özgürlüklerin içerisine sokucaz diye çabalayıp duruyorlar.
öncelikle eşcinsellik lezbiyenlik hastalık değil özgür irade tercihidir kıtkafa. ve artık uzay çağında artık böyle şeyler takılan insan gebersin gitsin. o çok yorum yaptığı cehenneme hendi gitsin.
yanlış düşünce yapısıdır. Eşcinsellik hastalık değil yönelimdir.
7 Mayıs 1990 tarihinde Dünya Sağlık Örgütü (WHO), eşcinselliği hastalıklar listesinden çıkarmış. 1992de bu karar,
ICD-10 (Hastalıkların Uluslararası
Sınıflandırılması) listesine resmen
kaydedilmiş, 1994 tarihinden itibaren
WHO üyesi tüm ülkeleryeni
sınıflandırmayı kullanmaya başlamıştır. Eşcinselliğin bir hastalık, bozukluk ya
da eksiklik olmadığını, 3 farklı cinsel
yönelimden birisi olduğunu ve
doğuştan ya da 3 ile 4 yaşlarına kadar
belirlenen, kişinin kendi seçmediği bir durum olduğu tıp bilim tarafından tespit edilmiş ve bu durum kabul
görmüş ve eşcinseller çoğu gelişmiş
ülkelerde eşcinseller arası resmi evlilik dahil olmak üzere heteroseksüellerin
sahip olduğu pek çok hakka kavuşmuştur.