Evrim, modern biyolojinin temel taşıdır. Bu teoriye göre hayvanlar, bitkiler ve Dünya'daki diğer tüm canlıların kökeni kendilerinden önce yaşamış türlere dayanır ve ayırt edilebilir farklılıklar, başarılı nesillerde meydana gelmiş genetik değişikliklerin bir sonucudur.
sonuna kadar gerçekliği ispatlanan bilimsel teoridir. gerçekleri istiyorsanız bilim ile asla kavga edemezsiniz, her insanın 1 kadın ve 1 erkekten oluştuğunu söylemek aynı dünya içerisinde buğday tenli, sarışın, kızıl, zenci, pigme vs. tüm ırkların nasıl farklı göründüğünü açıklamayı gerektirir. beyaz insan ve siyah tenli insanlar aynı kişiden ürediyse sırf bunu bile kabul etmek evrimi kabul etmek demektir.
Biz kışın üşüyoruz değil mi? Maymundan geldi isek ve evrim bizim için en doğrusunu seçiyorsa neden tüylerimiz döküldü. Tüylerimiz olsaydı doğalgaz faturası diye birşey bilmezdik.
Evrim teorisini çürüten bilimsel makaleyi de ekleseydin keşke. Kim tarafından ne Zaman nasıl çürütülmüş biz de öğrenelim değil mi? Boşu boşuna mal gibi maymundan geliyoruz demeyelim öyle bir şey yoksa.
https://galeri.uludagsozluk.com/r/2250108/+
Bu ara geçiş formu dinozor ve kuş arasıdır dikkat edilmesi gereken noktalar kuyruk dinozor gibi omurgalıdır, ön ekstremitelerde pençe vardır ağızda ise aynı dinozorlardaki gibi konik dişler vardır.
Bunun yanında çinde ve avustralyada bir çok tüylü( yapısal olarak kuş tüyüne benzer tüylere sahip) dinozor fosili bulundu.
Bilmediğiniz şey hakkında yorum yapmayın önce öğrenin sonra zaten inanacaksınız yorum yapmanıza gerek kalmayacak. Ama şimdi yalnızca cehaletinizi ortaya koyuyorsunuz.
Evrim gerçektir ve zaten teori demek herhangi bir olayı açıklamak için düşünmektir. Yani burada teori diyip geçmek sadece kelimenin anlamını bilmeyenlerin "ispatlanmamış" damgası vurma çabasıdır. Evrim bir yasadır. bir canlı ve nesili gen aktarımı yapabildiği sürece evrim geçirmek zorundadır.
Tam olarak bu yüzdendir ki uzun yaşayan canlıların türleri az kısa yaşayan canlıların türleri çok fazladır. Örneğin böceklerin 3-5 haftalık yaşamları nesilden nesile çok hızlı gen aktarımı yapabildikleri için çok daha hızlı evrimleşir ve tür çeşitliliğini arttırırlar.
Edit: Keşfedilen canlı türleri sayısı aşağıdaki gibidir.
Memeliler - 5.501 tür
Kuşlar - 10.064 tür
Sürüngenler - 9.547 tür
Amfibiler - 6.771 tür
Balıklar - 32.400 tür
Kabuklular - 47.000 tür
Yumuşakçalar - 85.000 tür
Örümcekler - 102.248 tür
Böcekler - 1.000.000 tür
Evrim teorisinin bir diğer büyük hezimeti de fosil kayıtlarındadır. Yıllar süren arkeolojik çalışmalarda bulunan fosiller arasında, evrimin öne sürdüğü gibi, canlıların basit türlerden kompleks türlere kademe kademe evrimleştiğini göstermesi gereken ara geçiş formlarına bir türlü rastlanamamıştır. Eğer gerçekten bu tür canlılar geçmişte yaşamışsa bunların sayılarının ve çeşitlerinin sayılamayacak kadar çok olması gerekir. Daha da önemlisi, bu ucube canlıların kalıntılarına mutlaka fosil kayıtlarında rastlanması gerekir. Çünkü bu ara geçiş formları gerçekten var olmuş olsa, bunların sayısı bugün bildiğimiz hayvan türlerinden bile fazla olmalı ve dünyanın dört bir yanı fosilleşmiş ara geçiş formu kalıntılarıyla dolup taşmalıdır. Evrimciler 19. yüzyılın ortasından bu yana dünyanın dört bir yanında yaptıklarıhummalı fosil araştırmalarındabu ara geçiş formlarını aramaktadırlar. Oysa, 150 yıla yakın bir süredir büyük bir hırsla aranan bu ara geçiş formlarından eser yoktur.
evrim teorisi bir "hokus pokus teorisi"dir. yani mantık şudur: canlıların yollarını görmeye ihtiyacı vardı, göz oluştu. en uygun yerde hem de iki tane. sesleri duymaya ihtiyacı vardı, kulak oluştu. ısınmaya ihtiyacı vardı, tüyler oluştu. yemek yemeye ihtiyacı vardı, ağız, dişler, yemek borusu, mide oluştu. bunların vücuttan atılmaya ihtiyacı vardı, bağırsaklar ve malum delik oluştu. nefes almaya ihtiyacı vardı akciğer oluştu vs. say say bitmez. hem kardeşim şu an evrimi devam eden bir tek canlı göster. bir tane yeter.
bu arada yerçekimi teorisi diye bir teori yoktur. o organı boşaltım için kullanacaksınız sadece, saçma teorilerinizi yumurtlamak için değil.
Bizi yaşamın anlamsız ve rastgele olduğu gerçeğiyle yüzleştiren bilimsel teoridir. Teori kavramını hala manipülatif biçimde - ispatlanmamış olduğuna dair - kullanmaya çalışan alıklar görüyorum orada burada. Yapmayın bak üzerler sizi.