16 yaşımdan, 21 yaşına kadar en en fazla 2 hafta ara vererek içtim bu laneti ve ilk zamanlarda bu kadar yaygın değildi. lisedeyken 30 kişilik sınıfta bir tek ben içiyordum ve bununla gurur duyuyordum. her fırsatta konusunu açmaya çalışıyordum falan.
neyseki şimdilerde bu beladan kurtuldum. ben kurtuldum kurtulmasına da şimdilerde çok yaygınlaştı. toplu konutlarda oturan yani namı-ı diğer site çocukları pek bilmezler durumun ne kadar feci vaziyete geldiğini. bu boku artık orta okul çocukları kömürlüklerde, tuvaletlerde, kova yaparak, pet yaparak içiyorlar. ve kullanma yüzdesi %60 larda falan. benim içtiğim dönemde, daha doğrusu dönemin başlarında içme baskısı daha azdı. içen kişi sayısını arttıkça çevredekilere ulaşma daha kolay oluyor. tıpkı bir virüs gibi.
insanların saat 10 dan sonra mı, öncemi içki almasıyla uğraşmayı falan bıraksınlar da, güpegündüz sokak ortasında uyuşturucu içen çocukları zehirleyenleri içeri tıksınlar. uyuşturucunun dinen zararı şarap kadar vurgulanmayınca böyle oluyor bu işler.
(bkz: kaynağı götüyle okumak)
Kendi sunduğu kaynağı götüyle okuyan yazarın sıçtığı ahkamdır. Niye heveslendiriyon lan.
Tıbbi marihuana üretimi farmakolojide etken madde olarak kullanmak içindir. Büyük ilaç şirketleri gücünün yettiği ülkelerde efendim haşhaş olur, kenevir olur ekimini yasaklar. Olay bundan ibarettir. Ayrıca california da eyalet yasaları gereği raporlu hastalar reçeteleriyle gidip weeds shop lardan sınırlı gramajlarda satın alma gerçekleştirebiliyorlar. Abartırsam kafasını bilmiyorum bu kadar yeter sevimsiz konular.
türkiyenin dahil olmaması esrar tüketiminin az olduğuna dalalet değildir. zira anadolunun herhangi bir şehrinin varoş semtlerinde " kardo akşam cigaraya bi kovadan vurmuşuz lahmacun gibi oldum ehuehehe " muhabbetlerine rastlamak kaçınılmazdır. biz bunları konuşurken şuan birileri jamaikanın bad tribinden kurtulmaya çalışıyor. evet.
yukarıda listesi verilmiş ülkeler esrarın tıbbi amaçla kullanımını yasallaştıran ülkelerdir. listede keyfi kullanım konusunda en özgür tek ülke uruguay'dır.