adamlar emek etmişler bir şeyler yapmışlar, bir de kodlar yerine oturdu mu mis gibi olur bu yeni tasarım.
o zaman; yasemin mori-yeniler şarkısı, eski tasarımdan yeni tasarıma gelsin.
eskinin sisli tozlu hatırasına ve alışılmışlığına dayanarak her türlü galip gelmesi beklenen karşılaştırma.
eski daha sade, daha işlevsiz, daha yavaş belki. ya da ...neyse ney işte!
ama işte eski daha güçlüdür, ağır a olsa eski de olsa... güçlü ve güzeldir.
yeni her zaman vardır insan ömründe.
eski hali iyiydi ey yetkili arkadaşım, eyy sözlük sahibi.
kendinizce tabi hesapladıklarınız vardır bu değişimde.
eee ama birader, şu anki halde yeterli, bir sözlük değil mi altı üstü.
bunca ılın hatırası var.
bari bırak isteyen geçsin yeni haline.
zoraki göç ettirme gayrı.
bir 9. nesil ve değişikliğe her zaman evet diyen bir yazar olarak eski tasarıma alışmışlığım yok ama yeni tasarıma bakınca da bir kaç ince unsur hariç daha kullanışlı, kreatif bir gelişim gözlemleyemedim. emeği geçen arkadaşlar emeğinize sağlık biliyorum böyle işlerin ne denli zor olduğunu ama bir "add value" yada bir "magic touch" eksik bu yenilikte.
şu an için eski tasarımın üstün göründüğü karşılaştırmadır. açık gri zemin üzerine beyaz yazıları olan bir tasarımdan bahsediyoruz, tabi ki eskisi alır. ama yazarların da tema yapmasına imkan verilirse, çoh hoş şeyler ortaya çıkabilir.
eski tasarımı kullanıyorum. yenisine geçmek zorunda kalmadığım sürece de geçeceğimi sanmıyorum. neden insanlar bir şeyi yenilemek istediklerinde kullanışlılığını azaltırlar anlamak güç. eski tasarımın şimdilik önde olduğu karşılaştırma.
eski tasarım iyiydi yenisine ne gerek vardı denilebilir lakin yeni tasarım ekşi sözlük tasarımı vari gibi olmuş sanki, gerek yoktu dediğim tasarım olmuştur.
yeni tasarım ; takip ettiğiniz yazarların entrylerini tek tuşla görmek için iyi. ekşi gibi. şimdilik sadece bu özelliğini iyi buldum.
geri kalan her şey için sadeliğiyle ön plana çıkan eski tasarım.
yeni tasarım geliyor, yeni tasarım geliyor diye artırılan beklentileri karşılayan bir fark yok renkler ve üst bölüm dışında her şey aynı. yine de olsun bi fark yaratmak adına iyidir.
(bkz: yetmez ama evet)