çok normal bir andır, ne zaman ne için ağlayacağı belli olmaz, insan sonuçta oda. yeri gelir bir dizi sahnesine bile ağlayabilir. erkekler ile kadınların ağlamaları durum arasındaki uçukluğun tek sebebi erkeklerin toplum içersinde daha güçlü görünmesi ile alakalı bir durumdur, kadınlar yeri geldiğinde güçsüz,aciz yada çok duygusal olarak görünmekten çekinmedikleri için açık açık ağlayabilirler, fakat erkeklerde bu durum farklıdır, bu yüzden ağlamasının gerektiği yerde bile ağlamaz kimi zaman.
erkeklerin ağladıkları yerler daha çok yalnız oldukları yerlerdir kendi yatağı, odası yada sevgilisiyle başbaşayken... *yada herkezin topluca ağladığı yerler...*
unutmayalım ki çoğu erkek gerek annesi gerek babası yada çok yakını olan herhangi bir insan öldüğü zaman bile öyle hüngür hüngür ağlarken görülmez yalnız kaldığında ağlar, tabi genelleme yapmakta yanlış kimileri ağlayabilirde...
Birkaç kişide daha görmek istediğimdir. Böylece sosyolojik tahlil yapabilirim ufaktan tümevarım yöntemiyle. Kendini ezik, yıkılmış, çaresiz hissettiği andır. Ağlayan erkek samimidir. Ağlamayanından şüphelenilmeli.
işte tamda kırılma anıdır. ya karar verir içindeki canavarı çıkarır ya da içindeki cevheri. işte ondan sonra istediği değil olunması gereken kişiyi karşınızda görürsünüz.
erkek hüngür hüngür ağlamaz. içine ağlar hep, acısını içinde yaşar. yüzüne gülerken neler yaşar içinde, bilemezsin. ama koptuğu anda, dayanamadığı anda gözlerinden yaşlar süzülür. hiçbir şey diyemezsin, bir aslanın bir ceylanı parçalamasını izlemek gibidir.
eğer bir erkek ağlıyorsa kimse kusura bakmasın bu duygusal bir andır. ve istisnasız herkesi duygulandırır. kelimelerin yetersiz kaldığı o an hatta filmlerimizin ajitasyon kısmını oluşturur.
Arada öyle canım sıkılıyor ki sanki çocuk gibi ağlasam düzelecek gibi. Özlüyorum ama tam neyi özlediğimi de bilmiyorum. Bakıyorum yeni yıla coşkuyla sevinçle değil de sanki pazarı pazartesine bağlayan gece gibi giriyorum. Ulan hayatım ne ters gidiyor ya sikiyim yeni yılını. Gelme amk gelme.