büyük ihtimalle bir ihl sözlük yazarı. atatürk ve atatürk'e değer verenlerle taşak geçmesi kendisinin karakteri ve zekası hakkında fikirler veriyor.
zaten halkaymış arkadaş. en zayıfıymış hatta. balık etli de severiz zayıf da.
büyük bir olasılıkla (bkz: şakirt bıyığı)
memlekete bir katkı olarak kolundaki dövmeyi her yerde kendini reklam edercesine gösteren, kışın ortasında tshirt'le gezen dangalakları görünce insanları bilinçlendirmek adına yazdığı yazılar belli ki birilerine batmıştır.batmaktadır.
her entarisinin kayıtsız, şartsız vazgeçilmezi bu mottodur ;
--spoiler--
add lerde doldurulup sokağa salınan insan
--spoiler--
biri cemaatte her gece bunun kulağına sessizce fısıldamış; belli ki iz bırakmış. en zayıf halka olmanın da yükümlülükleri var tabi. görevini layıkıyla yapıyor bravo yazarıdır!*
kendileri benim entrylerimi saklayıp, sonra da özel mesaj yolu ile "bak seni savcıya veririm, başın belaya girer" diyerek tehdit eden yazardır. meraklısına özel mesajlarla yolladığı tehditleri, şantajları gösterebilirim. böyle yaparak, tam da kendisine yakışanı yapmaktadır. yakışmaktadır...
hey tosunum, mahkemeye mi gidiyorsun,
gizli tanık mı oluyorsun,
şantaj mı yapıyorsun,
tehdit mi ediyorsun,
ne halt ediyorsan,
şunu unutma;
biz köpekten korksaydık, kedi ile gezmezdik...
yazdığım her cümlenin sonuna kadar arkasında olup, inkılaplara ilişkin gerçekleri de açıklamaya devam edeceğim.
atatürk'ü eleştirme hakkını kanuni çerçeve dışına çıkmamak suretiyle kendimde buluyorum, aksini bir delil ve kanıtla çürütebilecek varsa buyursun derim.
osmanlıca bilen, yazan ve adli sak adı altında hukuki akademik eğitimini alan biri olarak. osmanlı döneminde halkın Kur'an ilmine merakını bilmem sebebiyle halkın erkek çocuklarının %70 i okuma yazma ve medrese eğitimi almış olması sebebiyle hiç yoksa bile, hanımları hiç katmazsak bile %35 lik bir kısmın okuması ve yazması vardır.
bildiğiniz gibi medreselerde ilm-i nahiv( arapça dil bilgisi) alıyorlar ve arap harfleriyle türkçe okuma ve yazmayı öğreniyorlar. dolayısıyla bu oran %35 i buluyor.
latin harfleriyle okuma oranının gün geçtikçe yükselmesini elbette görüp gururlanıyorum, bahsettiğimiz inkılaplar dönemi oranlardır. günümüze nazaran yorunlanmamalı.