''türkiye deki'' olacaktı karakter sınırlamasından ''ki''yi çıkarmak zorunda kaldım.
emoların içsel döngülerindeki felsefi idealizmin neden olduğu alayına isyan, kralına maden suyuvari hayat biçimlerinin altında yatan varoluşçu farkındalığın günümüz konjektüründe elbette iktidarların sürekli kendini korumayı, kendini doğrulamayı ve yayılmayı düşündüğünü ve bu yönetme tutkusunun kuşkusuz tüm insansal kötülüklerin kaynağı olduğunu bilen emoların köle iktidar nedeniyle kötü oluyor sanılarındaki reellik aksine gururun canlı devinimlerine hükmetmeyi öğreniyor ve ona rağmen mutluluk eşitliğine yaklaşıyor gibi ama mutlak gücün kullanımıyla kötü olan efendidir ve öncelikle altındakileri araçlar ve aletler olarak gördüğü için kötüdür onlar için nihayet midesini bozan öfkesi nedeniyle kötüdür emolar için bir yerde. bu iktidara ve topluma karşı takındıkları öfkenin şuuru buna göre tüm savaşçı duygular nefretten değil tutkudan kaynaklanmaktadır onların nezlinde. savaş ve anarşizm tehditi tartışmasız bir itaati dayatmıyorlarsa bu duygular kısa sürede bağımlılığın en yüksek derecesi olacak gücün en yüksek derecesine kadar çıkar öyle ki her güç kesin bir içgüdüyle ve onun için tüm bilgeliği iğrenç hale getiren bir tercihle savaşı sever, onu arar, onu ilan eder ve uzatır emolar diyarında. eskiden çok hızlı olarak güçleri sınırlandırmak için barışa inanmak gerektiği sonucuna varmıştılar ama şimdi kölenin deneyimi konusunda daha çok bilgi edindikten sonra eğer banş isteniyorsa ikincil sakıncaları ne olursa olsun her türlü gücü enerjik olarak sınırlandırmanın gerekli olduğunu savunuyor emolar. bu durumda onların müzikal estetiklerinde yatan sosyolojik dezanformasyonun artı değer katmadığı toplumun temel ihtiyaçları aslında özünde kapitalizmin dayattığı üretim-tüketim toplumunun niteliksel öngörüsü yatar. emoların anarşizm algısı türkiye'deki mevcut liberal, komunist veya öz anarşist kitlenin sunduğu ya da dayattığı toplumsal gerçekçilikten daha gerçek ve işlevsel olmakla beraber, emoların anarşist duruşu daha entelektüel ve klas bir yapı izler. bu klaslık geniş kitlelere ulaşabilmektedir çok şükür.
-emoların varoluşçu farkındalığı
-iktidarların sürekli kendini korumayı, kendini doğrulamayı ve yayılmayı düşündüğünü ve bu yönetme tutkusunun kuşkusuz tüm insansal kötülüklerin kaynağı olduğunu bilen emolar*
-emoların öfkesinin şuuru***
-eskiden çok hızlı olarak güçleri sınırlandırmak için barışa inanmak gerektiği sonucuna varmıştılar**
-emoların anarşizm algısı ....'den daha işlevsel olmakla beraber***
-emoların anarşist duruşu daha entelektüel ve klas*
ölümcül vuruşu da sona sakladım ---emolar diyarı---***
ya sağlam dalga geçen bi başlık da dalga geçmek için bile fazla emek harcanmış. yoksa burda bahsi geçen emolar bizi bildiğimiz emolar degil de eklektik maskulen orospular gibi yeni bi kısaltma falan mı gibi düşünceler doğuyo insanın kafasında.