elektrikler gittiğinde yapılabilecekler

entry41 galeri0
    41.
  1. kesilmeye neden olan faturayı ödeyebilmek için borç aranır.
    tam buldum yatırım derken, acma-kapama bedeli olan 19,90 lazım olur. onu aramaya başlarsin. onu da bulursan asıl sıkıntı hasıl olur. 5 yaşındaki cocuguna herkesin evinde ışık varken, apartman merdivenlerinde ışık varken neden bizim evimizde yoktur sorularina cevap aramaya başlarsın ki bu para bulmakan daha zordur.
    cocuklarina birakacagin tek mirasin babadan kalan fakirlik olduğunu düşündükçe ve elinden bişey gelmedikçe, çıkar balkona sarma sigaranı yakarsin. ama kesmez.
    gidersin banyo-tuvalete açarsınız musluğu ki ağlarken hıçkırıklar duyulmasın.
    0 ...
  2. 40.
  3. 39.
  4. bilgisayar çalışmayacağından sözlüğe telefondan devam edilir. bundan önce de elektrik firmasına yüklü beddualar armağan edilir.
    0 ...
  5. 38.
  6. elektrik düğmelerini kontrol etmek.
    0 ...
  7. 37.
  8. aaaaa diye bir uğultu ardından mum arama cabaları evde mum olmadığı zman babanın anneye neden evde mum yok tarzı kelimeler sarfettiği çoğu zaman komşularla bir araya gelerek sessiz sinema oynanarak geçirilecek zamandır.
    0 ...
  9. 36.
  10. pencereye koşup ne kadar büyük bi alanda gittiğine göre arızanın büyüklüğünü ve ne zaman geleceğini tahmin etmek, eşi dostu arayıp bayıltana kadar konuşmak, televizyonun aslında insanları ne kadar hıyarlaştırdığından dem vurup elektrik gelir gelmez tv nin power tuşuna abanmak..
    0 ...
  11. 35.
  12. telefonun şarjı bitene kadar angry bırds oynamak.
    sevgliyle sevişmek.
    daha da gelmezse yatıp uyumak.
    0 ...
  13. 34.
  14. önce "aaaaa elektrikler gitttiii" şeklinde bir yaftalama yapılır.

    tabi salonda çalan tv birden yokoluverince herkeste bi bilinçlenme oluşur. sırayla aile bireyleri zamanında mum ışığında ders çalıştıklarından, öyle her evde tv olmadığını, bir dizi için televizyonu olan kişide toplanıldığını, şu an ise tv'nin hayatımızdaki öneminden bahsederler.

    elektrikler gelir, sonra herşey rutin bir şekilde devam eder.
    2 ...
  15. 33.
  16. bir süre bekledikten sonra elektrik arızayı arayıp elektiriklerin son durumunu sormak.
    0 ...
  17. 32.
  18. 31.
  19. 30.
  20. lüküs lambasında kitap okumak.eğer erzurumdaysanız dışarıda kar da yağıyorsa bir de kahveniz varsa mutluluğun zirveye çıkmasını sağlayabilirsiniz.
    0 ...
  21. 29.
  22. cep telefonuyla internette sörf yapmak, ona buna msj atmak oda olmadı telefondaki oyunları oynamak.
    0 ...
  23. 28.
  24. genel de kitaba sarıyor insan. çocukluktan kalma bir alışkanlıkla hyaal kura kura uyumakta yapılabilecekler arasında.
    0 ...
  25. 27.
  26. gözlerin televizyondan ayrılıp aileyle sohbet edildiği zamanda güzel vakit geçirilebildiğini anlamaktır.
    0 ...
  27. 26.
  28. tabiki içinde tırsıntılı mırsıntılı olayların geçtiği hikayeler anlatmak, dinlemek.
    1 ...
  29. 25.
  30. siz hiçbirşey yapamazsınız, zaten oldu olası çok korkarsınız karanlıktan, korkudan kış soğuğunda balkona çıkıp oturursunuz.

    yapayalnız olduğunuzu düşündüğünüz anda kahramanınız devreye girer, sizi arar, sakinleştirir, en sevdiğiniz şarkılardan birini açar ve ruhunuza işler...
    3 ...
  31. 24.
  32. aaaaaaaaaaaaaaaaaaa denir önce.sonra mum yakılabilir.
    2 ...
  33. 23.
  34. 22.
  35. maden suyu içip çekirdek çitlemek. malum elektrikler kesilmeden başlamıştım meleti yemeye elektrik kesilince hiç bozuntuya vermedim vazifemi yaptım. sonra arkadaşlarla muhabbet falan ettik. aslında insanda hoş bir dinginlik, sakinlik oluyor bilemedim şimdi.
    1 ...
  36. 21.
  37. Yanan mumun etkisi ile oluşan yansımadan yararlanarak. Elini açıp kapatmak suretiyle, yengeç dansına benzer bir el hareketinde bulunmak.**
    1 ...
  38. 20.
  39. 19.
  40. bataryası 3-4 saat idare eden bir diz üstü bilgisayarın ve 3g internet bağlantın varsa, bir de bilgisayar bağımlısıysan ve başından pek fazla kalkmıyorsan ve akşam vakti bilgisayarın başındayken ışığı da söndürüyorsan ''elektrik kesintisi'' sözünün senin için hiçbir anlamı kalmamıştır. yine yaptıığın şeyin aynısını yaparsın.
    0 ...
  41. 18.
  42. 17.
© 2025 uludağ sözlük