sevgisini el ele tutuşmak gibi masumane bir şekilde dışarı vuran iki aşık erkeğin arasındaki aşkla dalga geçebilecek kadar hatsiz olmayı kabullenmiş, aşkın sadece karşı cinsler arasında olabileceği ile beyni yıkanmış kişilerin durum karşısındaki eylemleri. Bakıp bakıp, birbirine göstermeleri ve alay edercesine gülmeleri de eşlik eder genelde bu uzaylı bakışlara.
ilk gordugumde bende yadirgamistim. hindistan, pakistan, kuzey afrika ve bazi arap ulkelerinde normal karsilaniyor. zaten sevmezdim hepten nefret ettim bu ulkelerden.
adamlarda oyle boktan bir kultur var demekki.
toplum bu türden şeylere karşıdır, adamlar babadan böyle görmüş böyle bilmiş. kaldı ki bunu bile bile milletin ortasında elinden tutuyorsan sen ibneliğide aşmışsındır. toplum içinde yaşamaya alışmak gerekir, gerekirini geç bu zaten zorunluluktur.
bunu sen 5 yaşında bak abartı yok burda bildiğin 5 yaşındaki çocuğa sor o bile sana aynı şekilde cevap verir. aile terbiyesi adı verilen şeyde bu sebepten gelmektedir. toplum içinde yaşamaya alışmak.
ben bunu yaptım. kuzenimle bir gün boyunca 58656 tane el ele tutuşan kız gördük ve "ulan bunu erkek yapsa gay olur, kız yapınca arkadaş oluyor" sitemine binayen yaptık. ve herkes de yedi. "uzaylı görmüş gibi bakmak" şöyle dursun, küfür eden bile oldu be... sonra da kadın erkek eşit. nerede lan bu eşitlik hani nerede?
kırdan kente göçün ilk zamanlarında gördüklerim, serçe parmaklarıyla birbirlerine tutunmuş, kente çalışmaya yeni gelmiş, şaşkın ve ürkek anadolu gençleriydi. inşaatlarda amelelik yaparlardı. biraz para biriktirince bir bisiklet satın alır, onu süslerler, hatta pilli radyo takarlardı. geceleri tahin pekmez veya boza satarlardı. artık onlara rastlanmıyor. şimdikiler bir başka.
gayliğin tabu olduğu bir ülkede normal karşılanması gereken olaydır. bir avm'de gördüm böyle bir çifti insan ister istemez ''nasıl yani'' diyor şaşırıyor.