Bu cihazla 30 tl desek. 20 tl un felan. Her gün yapılsa giden elektrik ile astarı yüzünden pahalı. Ama hobi olarak ya da sağlık nedeniyle yapılabilir. Tanrı şifa versin.
aynı zamanda kek ve reçel de yapabilen makinedir. 14 programlı olanı çok çeşitli lezzetler sunabilmektedir. normal ekmeği 3 saat 15 dakikada yapar. yalnız çok lezzetli olduğu için standarttan fazla yemeniz muhtemeldir. dışarıdan alınan ekmeğe kıyasla daha doyurucudur.
çok kalabalık olmayan, özellikle çarşıya uzak yaşayan ya da fırın ekmeğinin içerisinden defalarca kıl, tüy, yün vb. yabancı maddeler çıkan kişiler için; tekrar kullanılmaya başlayan alet.
hala gereksiz olduğu kanısındayım. Bir parça ekmek çıkarmak için saatlerce harcanan elektriğe yazık. Üstelik bir makinalık ekmek 4 kişilik bir ailenin bir öğününü bile savmaya yetmez.
ev hanımlarından ziyade etrafındakilere ne kadar da yemek yapmayı sevdiğini ya da evle ilişkisinin ne kadar da fazla olduğunu göstermek amacıyla amacından şaşırtılan makina.
kahvaltıda ekmek yemek için sabahın ezanında hamurunu hazırlamanızı ve mümkünse sabah 8 gibi ekmeği yemenizi sağlayan alet. ekmekten çok pasta yapımı için işe yarayan makinedir.
mis gibi ekmek yapan makinedir. malzemeye bira seker katınca ve maya yerine kabartma tozu kullanınca kek de yapar, sonra herkese ben yaptım diye yutturabilirsiniz.
işe yarayan alettir. gece yatmadan timer ını ayarlayıp malzemesini koyunca sabaha mis gibi ekmek kokusuyla uyanıp, kahvaltıda bakkala çakkala gitmeden sıcak * ekmek yeme zevkini yaşarsınız.
Halen Sinbo marka olanını kullanmakta olduğum teknolojik cihaz. Esasen teknolojisi son derece basittir. içerisinde bir karıştırıcı ve de mini fırınlarda da görebileceğiniz bir resistans mevcut. Bunlar programlı olarak çalışarak ekmek yapıyor. Aslında hadise bundan ibaret. Paketin içerisinde gelen kullanım kılavuzunda ölçek kapları ve çeşit çeşit ekmeklerin tarifleri bulunmakta. Bunları adım adım takip ettiğinizde feci kolay bir şekilde ekmek yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey söylenen sırada unu suyu şekeri ve tuzu ve tabii ki mayayı kaba koymak. Bunu yaptıktan sonra karıştırmadan kabı makinenin içerisine koyuyorsunuz.
Ekmek makinesi bu malzemeleri karıştırarak ve pişirerek üstelik de etrafı buram buram kokutarak ekmeği 3 saate hazırlıyor. isterseniz geceden malzemeleri koyup saatini kurarak ekmeğinizi sabah uyandığınızda hazır hale getirebiliyorsunuz.
Akla gelen sorulardan bir tanesi ekmeğin tadıdır heralde. Ekmeğin tadı normal ekmekten çok fransız ekmeklerine ya da pastaya benziyor. Tadı ise gayet başarılı. Bu aralar oldukça moda olduğunu görmek mümkün. Eğer midesine düşkün birileri varsa hiç düşünmeden bu cihaza yatırım yapabilir.
10 yıl sonraki mutfak teknolojisinin ilk adımlarındandır. içine unu, mayayı yumurtayı vs. aynen koyuyorsunuz o ekmek yapıp veriyor.
bunun şeker, ceviz, hamur koyunca baklava açıp verenini heycanla bekliyorum..